Baumit, daha önce pandemi önlemleri kapsamında ertelenen, bu kez alınan önlemlerle 17-18 Mart 2021 tarihlerinde düzenlenen MIMARSIV Selection 2020’de DesignLife ürün serisini tanıttı.

CREATİVTOP VE MOSAİKTOP ÜRÜNLERİNE ODAKLANDI

Mimarlık sektöründe görev alan farklı alanlardaki profesyonelleri, tasarımcıları, yatırımcıları, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getiren ve 2016 yılından beri gerçekleştirilen etkinlik, 17-18 Mart’ta hibrit olarak Swissotel The Bosphorus’ta ve aynı zamanlarda online platformlarda yapıldı.
 
Firma, 5. kez gerçekleşen etkinlik kapsamında yer alan standında; yaratıcı dış cephe tasarımları için kullanıma hazır, farklı dokularla şekillendirilebilen, son kat ürünü CreativTop ve yüksek darbe dayanımı, dekoratif görünüme sahip ve mükemmel su itici özellikli ürünü MosaikTop kaplamalarının tanıtımına odaklandı.

İNTERAKTİF SERGİ DENEYİMİNİ YAŞATMAYI SÜRDÜRÜYOR

Dış ve iç cephe, ıslak hacim, mantolama üstü gibi farklı zemin ile uygulamalarda kullanılabilen “Rengini ve desenini seç, sistemini tamamla!” sloganı ile öne çıkan ürün grubunun etkinlik sunumunu markanın Teknik Pazarlama Yöneticisi Yüksek Mimar Selin Tümer gerçekleştirdi.

Hem canlı hem de online olarak yapılan hibrit sunum ile firma, interaktif ürün sergisi deneyimini, sektörün önde gelen kitleleriyle buluşturmaya devam ediyor.