Almanya Münih’te üç yılda bir düzenlenen BAUMA 2019 Fuarı, bu yıl 8-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. İskele ve kalıp sektöründe bir dünya markası olan PERI, her organizasyonda olduğu gibi bu yıl da BAUMA’da yeni teknolojileriyle isminden bahsettirdi. 

BAUMA’da yer alan sergi salonunda farklı ülkelerden gelen ziyaretçilerini ağırlayan PERI, inşaat yapımına hız katacak ve iş güvenliğini artıracak yeni sistemlerini tanıttı. 

PERI’nin fuarda yer verdiği ürünlerden biri de dijital çözümlerle birlikte daha başarılı olan DUO. Hafif ve kullanımı kolay başarılı bir üniversal kalıp sistemi olan DUO, birçok özelliğiyle avantaj sağlıyor. PERI'nin bir diğer önemli çözümü ise şekillendirme sırasında kalıp üzerinde meydana gelen ufak hasarların hızlı ve ucuz bir şekilde onarılabildiği bir tamir seti. Yenilikçi planlama uygulaması olan "DUO Planlama Uygulaması", PERI tarafından geliştirilen genel konsepti tamamlıyor.

PERI'nin Bauma 2019'da tanıttığı bir diğer önemli teknolojisi ise PERI Döşeme Kalıbı ve Döşeme Dikmeleri. PERI, Bauma 2019'da "Kullanıcılar İçin Güvenlik" mottosu altında döşeme kalıbı ürün yelpazesini sundu. Kalıp yerleştirme işlemi sırasında kullanılan ankraj, test edilmiş ve onaylanmış SKYDECK sistemi için üst taraftan güvenli bir şekilde uygulama sağlıyor. PERI, alt taraftan uygulanan kalıp konseptiyle de öne çıkıyor. Döşeme dikmelerinin genişletilmiş bir portföyü bütün uygulamalar için düşük maliyetli kombinasyonlar sağlıyor. Bu sistemlerinin yanı sıra SKYDECK, GRIDFLEX ve PEP Alpha-2 sistemlerini de tanıtan PERI, fuar boyunca ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.