Sistem Çatı’nın başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

Sektörde uzun yıllar edindiğim tecrübe neticesinde firmamızı, 2001 yılında İstanbul’da kurdum. Sistem Çatı olarak metal çatı ve cephe tasarımı ve uygulaması ile inşaat sektörüne hizmet veriyoruz. Ürün portföyümüz içerisinde titanyum, çinko, bakır, alüminyum, (BGS) boyalı galvaniz sac çatı ve cephe kaplama malzemesi yer alıyor. Villa, apartman gibi konut yapılarının yanı sıra hastane, okul gibi farklı tipolojideki yapıların cephe ve çatılarında bu uygulamaları gerçekleştiriyoruz. 

İnşaat sektörüne hangi ürün ve çözümlerinizle hizmet veriyorsunuz?

Çatı üzerinde kullanılan bakır, titanyumlu çinko, alüminyum, boyalı galvaniz saç (BGS) gibi metallerden çatı kaplaması uygulamaktayız. Her bir metalin uygulamasında alt yapı çalışması farklı sistemlerde yapılmaktadır. Örneğin titanyumlu çinko uygulamasında; 15 mm OSB 3, 90 gr buhar kesici örtü, 1.2 mm zet profil (60 cm aks aralıkları ile döşenmektedir), 150 yoğunluk 5 cm’lik taş yünü, 18 mm silinmiş sarı çam ahşap ve 0,70 x 500 eninde titanyumlu çinkolara form verilerek montajlanarak sonlanmasıdır. 

Gündeminizde hangi çalışmalar var? Yılın ikici dönemi için neler planlıyorsunuz? Hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Gündemimizde şu anda İ.T.Ü Taşkışla Mimarlık Fakültesi, İ.T.Ü Maçka İşletme Fakültesi, Gaziantep’te önde gelen ailelerinden olan iş adamına ait villanın yanı sıra cami gibi özel yapıların çatılarını yapmaktayız. Ayrıca yine devam eden İzmir, Bodrum gibi illerde projelerimiz devam etmektedir. Yılın ikinci yarısında yurt dışı projeleri ile ilgileniyoruz. Hali hazırda KKTC Girne, Fransa Lyon, Marsilya gibi şehirlerde proje görüşmelerimiz devam etmektedir.