Başarılı çözümleriyle öne çıkan Bosch Güvenlik Sistemleri, Bosch Güvenlik Sistemleri İş Ortakları Buluşması’nın bu yıl sekizincisini gerçekleştirerek Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan’daki Bosch iş ortaklarıyla bir araya geldi. 

2018 yılında en başarılı performansı gösteren Bosch Güvenlik Sistemleri iş ortaklarının ödüllendi-rildiği ve de gösterdikleri performanstan dolayı Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan’daki tüm iş ortaklarına da teşekkür plaketinin verildiği törene Bosch Ticari Başkan Yardımcısı Asuman Büyük-yıldırım da katıldı. 

Bosch’un geleceğimizi şekillendiren trendleri hakkında açıklamalar yapan Asuman Büyükyıldırım, Bosch Türkiye ve Orta Doğu’nun büyüyen pazardaki konumu hakkında bilgi verdi. Büyükyıldırım, Bosch’un global bir IoT lideri olma yönündeki vizyonuna değinerek, Bosch’un dijital dönüşüm ko-nusunda öncü şirketlerden biri olduğunu ve de 2020’ye kadar tüm Bosch ürünlerinin ağa bağlan-ması hedeflendiğini belirtti. Şu anda dünya çapında 27 bin yazılım mühendisleriyle bunun üzerinde çalıştıklarını aktaran Büyükyıldırım, aynı zamanda akıllı şehirler yaratmak için sanayi, binalar, gü-venlik ve enerji için smart çözümler tedarik ettiklerini ve bunların hepsini birbirine bağladıklarını açıkladı. 

Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Kıdemli Satış Başkan Yardımcısı Koen Rommel’in, EMEA bölgesiyle ilgili genel değerlendirme ve partnerlik üzerine yaptığı sunumundan sonra, Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Satış Başkan Yardımcısı Hanno Vogels ile Bosch Bina Teknolojileri EM-EA Bölgesi Satış Direktörü Rolf Didion, Bosch Bina Teknolojileri’nin uçtan uca çözümleri ve refe-rans projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Bosch Bina Teknolojileri Güvenlik İş Kolu Ürün Pazarlama Yöneticisi Dmitry Rybakov ile Bosch Gü-venlik Sistemleri’nin iş kollarından sorumlu ürün pazarlama yöneticileri olan Sinem Özdemir, Onur Sönmez ve Fatih Şekeroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen oturumda yeni teknoloji ve ürünler ko-nuşuldu. Katılımcılar bu oturumun sonunda yapılan yarışma ile keyifli vakit geçirdiler. 

Etkinliğe konuk konuşmacı olarak katılan Ekonomist Doktor Mahfi Eğilmez Türkiye ekonomisini değerlendirdiği konuşmasıyla katılımcılardan büyük ilgi topladı. 

Gala yemeği Purple Hand Trio müzik grubu eşliğinde devam etti. Etkinlik sonunda 
yapılan ödül töreninde 11 ödül sahiplerini buldu.

2018 Yılındaki Başarılı Performanslarıyla Ödül Alan İş Ortakları şu şekilde; 

Video Gözetim Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı: Ateksis, 
Hırsız Alarm Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı: Biges,
Yangın Algılama Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı: Ateksis, 
Kartlı Geçiş ve Kontrol Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı: Bosell, 
Kongre ve Konferans Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı: Atempo, 
Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri’nde En İyi Satış Performansı: Ateksis, 
Güvenlik Sistemleri’nde Azerbaycan Özel Ödülü: BISBAKU, 
Güvenlik Sistemleri’nde En Hızlı Büyüyen Bayi: Anixter, 
Güvenlik Sistemleri’nde En Çok Büyüyen Bayi:  Anixter, 
Güvenlik Sistemleri’nde En İyi Distribütör Satış Performansı: Anixter, 
Güvenlik Sistemleri’nde En İyi Sistem Entegratörü Satış Performansı: Ateksis’dir.