Ar-Ge çalışmalarıyla kendisini sürekli geliştiren Başar Elektromekanik, yenilikçi yüzüyle öne çıkan bir marka. Geliştirdiği makinelerle otomotivden beyaz eşyaya, enerjiden ısıtma –soğutmaya kadar birçok sektörde verimliliği arttıran markanın öne çıkan en önemli çözümlerinden biri de kartezyen robotik kaynak makinası. 
İnşaat sektörünün en önemli kalemlerinden biri olan iskele ve kalıp sektörüne yatırım maliyeti düşük, kullanımı kolay, garantili makinalar sunan firma kartezyen robotik kaynak makinasıyla bu sektörde verimliliği arttırıyor. 

ÜRETİMDE KALİTEYİ ARTTIRIYOR

Kartezyen olarak çalışan eksenlere sahip olan kartezyen robotik kaynak makinası, yarı robotik özelliğe sahip. İskele üretiminde iş hızını arttıran makine, yatırımcısına hem zamandan hem de işçilikten tasarruf sağlatıyor. Aynı zamanda kartezyen robotik kaynak makinası, yapılan işin kalitesini arttırıyor. 
Başar Elektromekanik,  Kartezyen robotik kaynak makinaları ile yurt içinin yanı sıra Rusya’da, Suudi Arabistan’da, Mısır gibi birçok ülkedeki iskele üreticisine de çözüm sundu.