Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri, asma iskele sistemleri satış ve kiralama alanındaki tecrübesi ile prestijli projelerin tercihi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok önemli proje çözüm sunan markanın tercih edildiği projelerden biri de Başakşehir Kiptaş Konutları Kalamış Sitesi. Projenin dış cephe çalışmaları, Asan İnşaat Danışmanlık, asma iskele sistemleriyle güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. 
Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri’nin asma iskele sistemleri, sistemin üzerinde çalışan perosnelin iş sağlığı ve güvenliğini ön planda tutan bir donanıma sahip. Yapıların dış cephesinde yalıtım, boya gibi cephe işlerinin pratik bir şekilde yapılmasına imkan tanıyan Asan İnşaat Danışmanlık’ın asma iskele sistemleri, sahip olduğu özelliklerle iş hızını arttırarak yatırımcısına avantaj sunuyor. Bu özelliği işlerin daha hızlı yapılmasına olanak sunan asma iskele sistemleri hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlatıyor. Genişliği 66 cm, güvenli çalışma derinliği 110 cm (TSE uygunluk) uzunlukları projeye göre 1mt den başlayan Elektrikli Asma İskele sistemlerinin 8mt ye kadar ölçüleri bulunuyor.

Kolay sökülebilir ve toplanabilen sistem, maksimum güvenlik için blok stop emniyet kilitleriyle güvenli çalışma ortamına imkan tanıyor. Elektrikli motor, motora bağlı manyetik fren ve redüktör sistemi ile çalışan özel alüminyum gövdeden üretim tırmanma sistemi yer alan asma iskele sistemlerinde platformun düşey hızı   ̴12cm/sn. olup ortalama ~7m/dk’ Asan İnşaat Danışmanlık asma iskele sistemlerinin ISO 9001-2000 kalite standartlarının yanı sıra Avrupa Normlarına Uyumluluğu kanıtlanmış ve CE Belgesi ile onaylanmış ve TSE kalite belgesi de bulunuyor. Çalışanın güvenliğini sağlamak için iki adet blok stop emniyet kilitleri bulunan asma iskele sistemlerinde bir adet merkezi 380 volt termik korumalı merkezi kumanda panosu da yer alıyor. Ayrıca AS 750 model Elektrikli Asma İskeleler için güvenli kaldırma kapasitesi 6 Mt platform için 500 kg’dir. Askı Sistemi ise; NPI ray şaryo, işkence, Denge Ağırlık Askı sistemi, Beton karot ile delinerek askı sistemi ve epoksi ankrajlı özel konsol ile askı sistemi, 8mm 6x19 kalınlığında dört adet kendir özlü yağsız galvanizli halat ve 5*2,5 enerji kablosundan oluşmaktadır. Motorlar manyetik fren sistemine sahip olup elektrik kesilmesi durumunda manuel olarak iskele yere indirilebilir. Otomatik sarıma giren halatların kopması veya motorların arızalanması durumunda devreye giren iki adet blok stop emniyet mekanizması vardır.