Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ve bariyer ürünleri sunan Arma Kontrol, sektörün kişiselleştirilebilir konsept ürün ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor.  Mimarların, proje firmalarının, mühendislerin, bina içi veya dışında bulunanların istek ve beklentileri doğrultusunda; renklerinden görüntülerine ve tasarımlarına kadar birçok kriterin kişiye ya da projeye özel değiştirilebildiği bariyerler, sektörde yeni bir trendin öncüsü oluyor.  

YÜZLERCE FARKLI TASARIMA İMKAN VERİYOR

Tasarım bariyerler, alanları daha güvenli hale getirirken aynı anda kullanıldığı alanların kombinasyonu ve yapısıyla da bir bütün oluyor. Alışveriş merkezlerinden eğitim-öğretim alanlarına, kamu ve özel alanlardan havalimanları ve sitelere kadar onlarca farklı alanda yüzlerce farklı tasarıma fırsat veren tasarım bariyerler, güvenlikten ödün vermeden alanlarla uyumlu ürünler kullanılmasının da önünü açıyor.

AKSESUARLARLA DAHA TEKNOLOJİK HALE GELİYOR 

Ürünün çapı, uzunluğu ve et kalınlığı gibi birçok farklı alternatif de sunan tasarım bariyerler,  güneş ışığı panelleri, trafik ışığı sistemleri, sensörler, ledler ve ses sistemleri gibi aksesuarlarla donatılarak güvenliğin daha teknolojik bir şekilde sağlanmasına da yardımcı oluyor.