Tasarım ve konfora yaptığı dokunuşlarla banyoları bir deneyim alanına dönüştüren Geberit, ONE banyo serisi ile son kullanıcı ve profesyonellerin beğenisini topluyor. Özel teknik detaylarıyla kusursuz hale getirilen ve günümüz dünyasının modern tasarım çizgilerini taşıyan ONE, ayna ve aynalı dolaplardaki aydınlatması sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor.

GEBERİT ONE’DA BİR İLK: TÜRKİYE’DE YATAY ÇIKIŞLI İLK LAVABO

Banyoların tamamında daha fazla alan, esneklik ve temizlik imkanı veren Geberit ONE, yatay çıkışlı lavabosuyla Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Ürün giderinin yatay olarak orta alanda bulunmaması ise sabun ve su sıçramalarının önüne geçiyor. Ar-Ge yatırımıyla güçlü bir teknik detaya sahip ürünün yatay süzgeç sistemi, kendi içinde 10'dan fazla parçaya sahip yapısıyla fark yaratıyor. Ayna ve aynalı dolapların aydınlatma teknolojisi gündüz ve gece banyo kullanımını kolaylaştıracak şekilde kendiliğinden farklı modlarda çalışırken, taş ve mermer görünümlü tezgahları ise ısıya, çizilmeye, darbelere, suya ve leke oluşumuna karşı dayanıklılık sağlıyor.

HONEYWELL KÜÇÜK VE ORTA İŞLETMELERE ÖZEL YENİ 10 ve 35 SERİSİ IP KAMERA SİSTEMLERİNİ TANITTI HONEYWELL KÜÇÜK VE ORTA İŞLETMELERE ÖZEL YENİ 10 ve 35 SERİSİ IP KAMERA SİSTEMLERİNİ TANITTI

GEBERİT ONE İLE BANYO DENEYİMİ DAHA KİŞİSEL

Şık tasarımıyla banyolara güncel tasarım kodlarını işleyen manuel bataryaya sahip olan ONE; ince kenarlı, etajerli ve çanak olmak üzer 50-120 cm arasında değişen ölçülerde farklı lavabo alternatifleri sunuyor. Mevcut tasarımının avantajı sayesinde banyolardaki deneyimi kişiselleştiren ONE, daha fazla yaşam kalitesi için fonksiyonel ve minimal ölçüleriyle her ortama uyum sağlıyor. 
Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 4 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 26 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000'i bulan çalışanıyla 2021 yılında 3,46 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange'de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI'nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.