Banyo aksesuarları üretimi gerçekleştiren Dekor Banyo Aksesuarları, 1995 yılından bu yana tecrübesini hem kalite hem de tasarım olarak her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.  DKR marka ismiyle müşterilerine çözüm sunan firma, ürün portföyünü yeni ürünleriyle geliştirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl müşterilerine birçok farklı ürün ve dizaynlar ile buluşturduklarını açıklayan İhracat Müdürü Muhsin Üftade Karagülle, DKR markası ile müşterilerinin banyolara estetik ve göz kamaştırıcı dokunuşlarda bulunduğunu açıklıyor. 

YENİ TASARIMLARIYLA FARK YARATACAK

Yeniliğe odaklandıklarını ifade den Karagülle, inovasyon çalışmalarıyla DKR markalarını temsil eden birçok dizayna imza attıklarını, bu dizaynlarının sayısını artırmak öncelikli hedefleri olduğunu belirtiyor. Yeni bir model üzerinde çalıştıklarını aktaran Karagülle, “Şu an bu modelin prototip üretimine başladık. Başka hiçbir banyo aksesuarı kataloğunda göremeyeceğiniz bu modelin seri üretimine de başlamayı planlıyoruz. İsim olarak da Prag ya da Berlin olarak adlandıracağımız bu modelin son dokunuşları üzerinde kafa yormaktayız. Kısa bir süre sonra müşterilerimizin bu serimizi kataloglarımızda görmesi mümkün olacak. Ayrıca şuanki ürünlerimizin üzerinde küçük geliştirmeler yaparak da alanımızda daha köklü bir konuma gelmeyi planlıyoruz. Artımsal inovasyon olarak adlandırılan bu geliştirmeler de bizim için çok önemli. Müşterilerimizinden gelen geri dönüşlerle ve kendi gördüğümüzün, daha güzel olabileceğini düşündüğümüz noktaları iyileştirerek bu ürün geliştirmelerini devamlı olarak gerçekleştiriyoruz. Bu konuda da bizi seven ve kalitemize hayran hedef kitlemiz birçok yenilikle buluşacaktır.” dedi.

DKR markasının SS304 serisine dikkat çeken Karagülle, bu serinin ilk başarılı paslanmaz çelik serileri olduğunu açıklıyor. Modelin keskin çizgileri, alışılmışın dışındaki farklı dizaynı nedeniyle hem Türkiye pazarında hem de uluslararası pazarlarda çok fazla beğeni gördüğünü aktaran Karagülle, SS304 Black serisi olarak adlandırdıkları bu serinin Statik Soft boya diye tabir ettiğimiz bu alandaki en kaliteli boya türüyle ürettiklerini dile getirdi. Karagülle, SS304 Black serisinin orjinal parlak paslanmaz serisiyle yarışabilecek seviyede beğeni topladığını aktardı.

Dekor Banyo Aksesuarları’nın yurt içinde oldu gibi yurt dışında da önemli çalışmalara imza attığını açıklayan Karagülle, markalarının kalitesini ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemi yurt dışında da ispat ettiklerini, DKR markasını birçok ülkeye tanıttıklarını açıkladı. 2012 yılından bu yana birçok ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini dile getiren Karagülle, “DKR logumuzu uluslararası arenada çok güzel bir şekilde temsil ediyoruz. Bu yıllar içerisinde, Türkiye içindeki sektörel fuarlarla yetinmeyip uluslararası fuarlarda da ürünlerimizi teşhir ettik ve büyük beğeni topladık. Türkiye’deki müşterilerimizle kurduğumuz sıcak ve samimi bağlarımızı, global dünyada da güçlendirmeye çalışıyoruz. Mesafeleri hiçe sayarak uluslarası bayilerimize ziyaretler gerçekleştiriyor ve ürünlerimizi kendilerine teslim ettikten sonra da sıkı bir iletişim içerisinde kalıyoruz. Ve onların her türlü geri bildirimlerine değer veriyoruz. “ diye konuştu. 
Bu yıl hedef kitlelerini yeni dizaynlarla buluşturmaya devam edeceklerini açıklayan Karagülle, iç pazardaki cirolarını artırmayı ve pazar paylarını korumayı ve ihracat hacimlerini de yüzde 120 oranında artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.