BAKÜ (AA) - 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) Bakü'de, başladı.
Bakü Expo Center'de bir Türk firması ElanExpo’nun organize ettiği fuara ev sahibi Azerbaycan'ın ve organizatör Türkiye’nin dışında, B.A.E, Gürcistan, İngiltere, Karadağ, Portekiz, İspanya ve ABD’den emlak firmaları iştirak etti.

TÜRK PROJELERİNE AZERİ YATIRIMCIDAN BÜYÜK İLGİ


Yoğun ilgi gösterilen fuarda, Türkiye’den katılan çok sayıda gayrimenkul şirketi, Azerbaycanlı yatırımcılara projelerini tanıtma fırsatı buldu.
Konut, alışveriş merkezi ve enerji projelerine yatırımları olan Sur Yapı da, Bakü’deki fuarda İstanbul ve Antalya'dan toplam 15 projesini görücüye çıkardı.
Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener, Azerbaycanlı yatırımcılarla yoğun görüşmeler gerçekleştirdiğini belirterek, “Buradaki yatırımcılara Sur Yapı'nın Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olduğunu, her bütçeye göre, çeşitte projeler üretilip, geliştirildiğini anlattık. Azerbaycanlı yatırımcının projelerimize yoğun ilgi gösterdiğini müşahede ettim” dedi.

SUR YAPI, AZARBEYCAN’I ANTALYA’YA YATIRIMA DAVET ETTİ

Antalya'da, sıfırdan yeni bir şehir kurduklarını anlatan Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Ekener, özellikle bu projeyi de Azerbaycan'da tanıttığını ifade etti.
Dokuz ülkeden 100’ün üzerinde projenin katıldığı, Fuarın organizatörü ElanExpo şirketinin pazarlama direktörü Nihan Hoşben Azerbaycanlıların, en başından beri gösterdiği sıcaklık ve  fuara yoğun ilgi gösterdiklerini kaydetti. Fuar, 24 Kasım'a kadar açık olacak.