Badella, Gebze’de 6 bin metrekare kapalı alanda ürettiği banyo mobilyalarının kalitesi ile ismini duyurmuş bir marka. Tek vardiya çalışma sisteminde günlük 1150 metrekare hammadde plakanın kesim, kenar bantlama, CNC ve boya işlemlerinin yapılması, aynı zamanda bu metrekare mukabil günlük  ortalama 400 modülün iç montajının ve paketlemesini yaparak sevke hazır hale getiren firma, banyolarda fonksiyon ile estetiği buluşturuyor.

BONYADA STANDARTLARI YÜKSELTEN MARKA: BADELLA

Badella, Gent Plus ve Banioline isimli markaları ile öne çıkan firma, farklı renk ve modellere sahip ürün gamı standartları yükseltiyor. El işçiliği yoğun olduğu modelleri kapsayan Gent Plus markası, butik ve kişiye özel tasarımı sevenlerin tercihi… Geniş bir renk kartelasına sahip olan Gent Plus, daha üst segment aksesuarların kullanıldığı bir ürün gurubu.
Tasarımı çizgisi ile banyoları kusursuzlaştıran Banioline seri ise toptan ve projelerin taleplerini karşılayabilmek adına oluşturulmuş bir marka. Ürün yelpazesini her geçen gün geliştiren Badella, son teknoloji ile üretilen tasarımlarıyla ultra modern, kullanışlı ve doğal banyoları kullanıcının beğenisine sunuyor.