Sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Bacas Baca Sistemleri, geniş ürünn gamı ile bugün prestijli projelerin tercihi. Paslanmaz doğalgaz çelik baca sistemleri, endüstriyel baca sitemleri, çöp ve çamaşır şutu sistemleri imalatı ve uygulama faaliyetleri gerçekleştiren markanın ürünleri TS EN 1856 - 1 CE belgesi ve TS EN 13084 - 7 TSE Belgesine sahip. 
Bacas Baca Sistemleri bugüne kadar Ayazma Emlak Konutları, Sancaktepe Adres Koru Evleri gibi birçok markalı projeye geniş ürün gamı ile çözüm sundu. 

PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ

Bacas baca sistemlerinin BCS-DA ve BCS-S ürün grubuna ait Kaskat Bacaları ise tek ve çift cidarlı bacalarda olduğu gibi tüm ilgili standartları ve malzeme özelliğini kapsıyor. Kaskat baca sistemi birden fazla ısıtma tertibatının tek bacaya bağlanmasıdır. Kaskat bacalarda maksimum dokuz adet yoğuşmalı duvar tipi ve ilgili gaz kurumunun izin vermiş olduğu sayıda yer tipi yoğuşmalı kazanlar tek bacaya bağlanmaktadır. Kaskat baca sistemi içerisinde kullanılan özel sızdırmaz conta sayesinde 200 Pa basınç şartlarında dayanıklı ve sızdırmaz olarak tasarlanmıştır. Kaskat baca sistemleri yoğuşmalı kazanlarda kullanıldığından diğer bacalardan farklı olarak sistem içerisinde çok fazla yoğuşma suyu oluşmaktadır. Baca içerisinde oluşan bu yoğuşma suyunun tahliyesi için te modül altında ve kollektör modülünde kullanılan tahliye manşonuyla sistem içerisindeki yoğuma suyu rahatça tahliye edilmektedir.