İSTANBUL(AA)-Holding adına yazılı açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Müteahhitlik, inşaat,  gayrimenkul alanları ile birlikte enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla sektörde büyümeye hızla devam etmekteyiz. Hedefimiz 2019 yılında bu oranı yüzde 25’e çıkarmak. Bilindiği üzere bu yıl döviz kurlarındaki artışlardan kaynaklı yaşanan olumsuzluklara rağmen durmaksızın yolumuza hızla devam ediyoruz. 

SENETSİZ KEFİLSİZ KONUT DÖNEMİ...

Babacan Port Royal ve Premium ile sunduğumuz senetsiz, kefilsiz, yüzde sıfır faiz ödemeli ve banka kredisiz seçeneklerimizle yatırımcılarla dostluğumuzda artmış bulunmaktadır. Bu anlamda yurt içi ve dışı ve Körfez ülkeleri dahil olmak üzere gözde durumdayız. Bunun dışında arazi geliştirme alanında da fark yaratan bir holding olarak yaptığımız özellikle Kanal İstanbul bölgesindeki arazi yatırımlarımızla yeni projelerimizin de planlamaları içerisindeyiz."

GÜÇBİRLİĞİ KAMPANYALARI...

Hükümetin yapmış olduğu ön tedbirler ve yaklaşımlar ile aldıkları destek sayesinde güç birliği sağladıklarını ve her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırabildiklerini belirtti ve “ Elbirliği ile gerçekleştirmiş olduğumuz güçbirliği sayesinde oluşturmuş olduğumuz güçbirliği kampanyaları meyvelerini vermiş bulunuyor. Yabancı yatırım düzenlemesinde hükümetimizin yapmış olduğu düzenleme sayesinde satış oranlarında zirveyi yakaladık. 2019 hızlı bir koşu olacak."