Plywood sektörünün köklü markaları arasında yer alan Baba Yapı, geniş ürün gamı ile birçok uygulama alanına çözüm sunuyor. İnşaatın farklı uygulama alanlarına hizmet veren firmanın bu alanda çözüm sunduğu en önemli kalemlerden biri de iskele kalıp.

Yapının kaba inşaatında ya da cephe uygulamalarında kullanılan iskele kalıp sistemlerinde kontrplak önemli. Baba Yapı, iskele kalıp sektörüne Sveza ile Riga Latvijas Fınıeris markalarının kontrplakları ile hizmet veriyor. Baba Yapı Genel Müdürü Murat Mehmet Ekşi, müşterilerinin talep ederlerse kendi renk ve logoları ile plywood üretebildiklerini belirtiyor. Ayrıca istedikleri ölçüde plywoodları kesebildiklerini dile getiren Ekşi, ürünlerinin standartlara uygun olması, Avrupa’da test edilip onaylanmış ve belgelere sahip olması nedeniyle de müşterilerine ihracat yapabilmeleri konusunda da avantaj sunduklarını aktarıyor. 

İstanbul Deparko Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Baba Yapı, bugün sektörün en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle sektörde kısa zamanda önemli bir yer edinen marka, kaliteli ürünleri ile öne çıkıyor. Standartları yüksek, sürdürülebilir ormanlarda yetişen ağaçlardan elde edilen kontrplak ve malzemelerinin satışını yapan Baba Yapı; inşaat sektöründe, çatı, cephe, parke, mobilya, iç dekorasyon gibi alanların yanı sıra reklam panosu, depolama, lojistik gibi farklı sektörde geniş ürün gamıyla hizmet veriyor.