Plywood sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Baba Yapı, ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan bir marka. Müşteri memnuniyetine önem veren firma, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kontraform markası ile hedef kitlesine sunduğu ürün yelpazesini daha da geliştiren Baba Yapı, Kontraform markası adı altında Kontraform Pıne, Kontraform FNKM ve Kontraform Tech ürünleri ile hizmet veriyor. Kontraform ürünleri, hem kalitesi hem de kullanım kolaylığı açısından kullanıcına avantaj sağlıyor.

Kontraform markalarının kalitesine dikkat çeken Baba Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Mehmet Ekşi, “Kontraform markası adı altında Kontraform Pıne, Kontraform FNKM ve Kontraform Tech ürünleri ile hizmet veriyoruz. Kontraform Pıneen alt segmentte yer alan ürünümüzü oluşturuyor. Yerli bir üretici ile anlaştık. Hammaddesini ithal ettiğimiz bu ürünün işçiliği Türkiye’de yapılıyor. Kontraform Pıne’ın hammaddesi çam ağacı. Hammaddesi tropik ağaç olan Kontraform Tech ise 11 ve 13 katman olarak Vietnam’da üretiliyor. Şuanda piyasayı ağırlıklı olarak bu ürün domino ediyor. 13 katmandan oluşan Kontraform FNKM ise Avrupa’da ya da Rusya’da ürettirmeyi planlıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

ÜRÜN KALİTESİ İLE TERCİH EDİLEN MARKA: KONTRAFORM

Müşteri memnuniyetini sağlayan en önemli unsur firmanın verdiği güven olduğunu ifade eden Ekşi, Baba Yapı olarak müşterilerimize bu güveni verdiklerinin altını çiziyor. Ekşi, “Müşterilerimiz satışını gerçekleştirdiğimiz ürünün kalitesine inanıyor. En önemli kriterimiz müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatla satmak. Ürünlerimizin, hedeflediğimiz tüm pazar alanlarında kullanılmasını sağlamayı istiyoruz. Amacımız ürünün kalitesine farkındalık sağlamak. Özellikle mimarlara ürünlerimizin özelliklerini ve avantajlarını anlatmak istiyoruz. Kontraform’un marka bilinirliğini arttırmak öncelikli hedefimiz.”