Modern mimarinin en önemli yapı malzemelerinden biri de hiç kuşkusuz alüminyum sistemler. İstenilen forma girmesi ile tasarımda mimarı özgür kılan alüminyum sistemler, mukavemetinin yüksek olmasıyla da yapılara avantaj sağlıyor. Modül Danışmanlık ve Cephe Sistemleri ise alüminyum cephe sistemlerinde en doğru ve kaliteli çözümü sunan isimler arasında. 

Bugüne kadar birçok prestijli projenin tercihi olan marka Opendoors, ECO, Dorma, G-U, Şişecam, Asaş, ve Roto markaları ile çözüm ortaklığı yapıyor. Kültür yapıları, sanayi tesisleri, hastane, ofis, üniversite, konut gibi yapılara kasetli strüktürel silikonlu alüminyum stick cephe sistemleri, strüktürel silikonlu alüminyum stick cephe sistemi, alüminyum ışıklık sistemleri, alüminyum doğrama sistemleri, cephe kaplamaları, otomatik yana kayar ve döner kapı ile iç bölme sistemleriyle çözüm sunuyor. 

Modül Danışmanlık ve Cephe Sistemleri’nin hizmet verdiği pretsijli projelerden biri de Aytur Genel Merkezi. Marka, iç mimarisine Çuhadaroğlu Alüminyum’un İnterwall ofis içi bölme profilleriyle çözüm sunarak projeye değer kattı.