Yapı kimyasalları sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan AYK Yapı Kimyasalları, hem ürün hem de hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. 2004 yılında Ankara’da kurulan marka, 20 bin metrekare alana kurulu ileri teknoloji ve otomasyon sistemi ile donatılmış modern üretim tesisiyle, yapı kimyasalları ve endüstriyel yapıştırıcılarını standartlara uygun ve güvenilir olarak üretip ve iç ve dış piyasaya sunuyor. Günlük yaklaşık 500 tonluk üretim kapasitesiyle ve her sene artan satış hacmiyle Türkiye’deki pazar payını her geçen gün arttıran marka, kaliteden ödün vermeden müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Ürün yelpazesini sürekli geliştiren, pazarlama ve satış alanında yeni projeler geliştirerek her geçen gün daha büyük adımlarla sektörde ilerleyen AYK Yapı Kimyasalları, su yalıtım ürün grubuyla yapılara avantaj sağlıyor. Su yalıtım ürün grubu içerisinde akrilik esaslı su yalıtımı, çimento esaslı su yalıtımı, poliüretan esaslı su yalıtımı, kristalize su yalıtımı ürünleri yer alan marka; TSE ve CE standartlarına uygun ürünler üretiyor. 

SERT İKLİM KOŞULLARINDA ESNEKLİĞİNİ KORUYOR

Geliştirdiği su yalıtım ürünleriyle yapıların temelden çatıya kadar su yalıtımıyla korunması ile ilgili çözümler sunan AYK Yapı Kimyasalları’nın bu ürünleri her türlü iklim koşullarında uygulanabiliyor.  Dayanıklılığını ve esnekliğini uzun yıllar koruyabilen AYK Yapı Kimyasalları su yalıtımı ürün grubu, bu özelliğiyle sert iklim koşullarının söz konusu olduğu bölgelerde kullanımı maksimum fayda sağlıyor.