İstanbul Anadolu Yakası’nın en güzide lokasyonlarından birisi olan Kartal sahil bandında toplam 120 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan projede bin 200 konut ile birlikte ticari üniteler ve butik bir alışveriş merkezi yer alacak. Kartal Sunset Konutları için global müteahhitlik firmalarıyla işbirliği yaptıklarını söyleyen Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, ileri teknolojiyle modern mimariyi bütünleştiren akıllı, sürdürülebilir ve çevreci bir proje tasarladıklarını açıkladı.

İNŞAAT MALZEMESİ İHRACATI YENİ YILA DÜŞÜŞLE BAŞLADI İNŞAAT MALZEMESİ İHRACATI YENİ YILA DÜŞÜŞLE BAŞLADI

 
KARMA PROJENİN GELİŞTİRME AŞAMASINDA SONA YAKLAŞILDI

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip Avrasya Uluslararası İnşaat, hazırlığını Türkiye’nin en iyi mimarlık ofisleriyle birlikte yaptığı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin deneyimli akademisyenlerden proje yönetim danışmanlığı aldığı yeni karma projesinin geliştirme aşamasında sona yaklaştı.

KENDİ ENERJİSİNİ KENDİSİ ÜRETECEK

Sunset Kartal Konutları, Anadolu Yakası’nın çok özel bir yerinde konumlanıyor. Sadece yeni bir karma proje olmakla kalmayacak, lokasyonunun mimari, sosyal ve finansal gelişimine de katkı sağlayacak” diyen Ali Sesli, Sunset Kartal Konutları’nda temelden başlayarak her aşamada sürdürülebilirliğe odaklandıklarını söyledi. “Projemiz, alternatif kaynaklarla kendi enerjisini üretebilen, enerjisini verimli kullanan, doğal ışıktan maksimum düzeyde yararlanan, yeşil alan yoğunluğuna sahip, atıklarını geri dönüştürebilen bir mimariye sahip olacak” diyen Sesli, Sunset Kartal Konutları’nı çok yakında alıcıların ve yatırımcıların beğenisine sunmaya hazırlandıklarını ifade etti.