Sektörünün öne çıkan markaları arasında yer alan Avensair, geniş ürün gamı ile hedef kitlesine hizmet vermeye devam ediyor. Markanın konut tipi fanlar arasında yer alan Yangın Damperli Fanlar sahip olduğu özellikleri ile maksimum fayda sağlıyor. 
Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak onlara en doğru ve en uygun çözüm önerileri sunan, tedarik gücü, yaygın satıcı ağı ve alternatif dağıtım kanalları ile hedef kitlesinin en önemli partnerlerinden biri olan Avensair’in Yangın Damperli Fanları, markanın öne çıkan ürünleri arasında. 

İtalya'nın en önemli belgelendirme kuruluşu ve elektrik, elektronik, gaz ve enerji endüstrileri için uygunluk değerlendirmeleri ve laboratuvar testlerinde Avrupa lideri olan IMQ, ve CE sertifikalarına sahip olan Yangın Damperli Fanları, maksimum performans sağlıyor. 


YANGIN DAMPERLİ FAN QE 100 LL İLE YÜKSEK SAĞLAMLIK


Çeşitli hızlara sahip versiyonları mevcut olan, üniteyi minimum hızda 24/7 çalıştırma imkanı sunan ve opsiyonel özellikleri ile maksimum hıza çıkarılabilen Yangın Damperli Fan QE 100 LL’’nin özellikleri şu şekilde:
Rulman yataklı AC motor, belirtilen en yüksek derecede en az 40 bin saat sürekli çalışılmasını sağlar. Öne eğimli santrifüjlü PBT pervane yüksek sağlamlık, kimyasal maddelere karşı büyük direnç sağlar. Aerodinamik çalışmadan kaynaklanan yüksek verimlilik, nominal hava akışlarında yüksek basınç düzeyleri sunar. Elektronik kartı kavrayan panel, kendinden sönebilen (V0) ABS’den üretilmiştir. Kendinden sönebilen (V0) ABS’den üretilen estetik ön panel ve kenarlardan çıkan iki A menteşesi, kolay filtre bakımı için geniş rotasyon açısı sağlar. Motor yuvası ve filtre çerçevesi ABS plastiktendir. Tıkanıklık alarmı olan G2 filtresi, Erp. Yönetmeliği N° 1253/2014/Eu, Basamak 2’ye uygundur.