İklimlendirme sektöründe yenilikçi ürünleri ile öne çıkan Avens geniş ürü yelpazesi ile her kullanım alanının ihtiyacına cevap veriyor. Avens, Air Door Hava Perdeleri ürün yelpazesi ile müşterilerine farklı seçenekler sunuyor. Markanın Avens Air Door AD1200 ürünü, hem fonksiyonel hem de estetik ihtiyaçlara cevap veriyor.

AVENS AİR DOOR AD1200 TEKNİK ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDE:

Sekiz model ile ( 900mm,1200mm, 1500mm ve 2000mm ) seri bağlantı yapılarak
Elektrikli ısıtıcılı cihazlar için PTC termistörlü, aşırı ısıma ve yüksek gerilime karşı koruma
Standart duvar kiti ile kolay kurulum
Cross-Flow fan kanatları sayesinde yüksek verim ve düşük ses seviyesi
Standart yönlendirici kanatlar
Alüminyum ön panel ve ızgara
(1000 m³/h - 3600 m³/h) hava debisi
Yüksek hava hızı ( 11m/s – 9,5m/s )
Elektrikli ısıtıcılı ve ortam havalı seçenekleri
 Kızıl ötesi uzaktan kumanda
 Otomatik kapılı cihazlara uyum

CE Sertifikasına sahip olan AIR DOOR AD1200 sistemi kullanımının pratik olmasının yanı sıra kurulumunun da kolay olmasıyla kullanıcısına avantaj sağlıyor. Minimum kurulum yüksekliği: 2.3 m olan AIR DOOR AD1200 sisteminin önerilen maksimum yükleme yüksekliği: 3 m’dir. Ön hava girişi ızgarası sayesinde cihaz ile tavan arasında boşluk bırakmaya gerek olmadığı gibi pratik montaj kiti sayesinde kolay kurulum sağlamaktadır.
Avens Air Door AD1200 gıda sanayiinde departmanlar arasında iklimsel ve hijyenik ayrışmada, hastaneler ve laboratuvarlarda, catering, yemekhanelerde, ofislerde, okullarda, sinema salonlarında, kitapçılarda, depo ve üretim birimlerinde, cafe, restorantlar, dondurma salonlarında, süpermarketlerde, bankalarda, yüzme havuzlarında, spor merkezlerinde, soğutmalı ünitelerde (dış cephe montaj), seralarda ve kurutma odalarında kullanılabilmektedir.