2019 yılı için ihracat odaklı çalışmalarını sürdüren GF Hakan Plastik, 11-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ISH 2019 fuarında, yeni ürünlerini GF standında sergiledi. Silenta ürün grububun yanı sıra GF Hakan Plastik Ür-Ge ekibi tarafından geliştirilen Aerator ve PP- RCT ürünlerinin tanıtımını yaptı. 

Yeni nesil atık su sistemi olarak sektöre sunulan GF Aerator, bina içi drenaj sistemleri için tahliye alanları arasındaki hidrolik dengeyi ayarlamak amacıyla geliştirilen bir ürün. %100 geri dönüşümlü malzemeden üretilen ve halojen içermeyen GF Aerator, Silenta Premium ve Silenta 3A boru sistemleri ile uyumlu olarak kullanılabiliyor. 

DAHA YÜKSEK BASINÇ ALTINDA ÇALIŞMA İMKANI

Hammaddesi PP-R’dan farklı olarak özel bir kristallenme işlemi uygulanan (ß-nucleation) PP-RCT boru sistemi ise bina içi su tesisatlarında daha yüksek sıcaklıklarda ve daha yüksek basınç altında çalışma imkanı sunuyor. PP-R borulara göre daha ince duvar kalınlığına sahip olan GF Aquasystem Cam Elyaf Takviyeli Katmanlı PP-RCT borular, darbe dayanımı ile de uzun vadeli kullanım imkanı sunuyor.  
GF Hakan Plastik, Tunus’un Sfax şehrinde 06-09 Mart 2019 tarihlerinde on beşincisi düzenlenen, Afrika ve Akdeniz yapı malzemeleri ve teknolojileri firmalarını buluşturan Medibat 2019’daydı. Fuarda ağırlık olarak Silenta Premium ve PP-R ürünler üzerinde duruldu.

5-6 Mart tarihilerinde İstanbul’da gerçekleşen Nuclear Direct İstanbul’da ise GF Piping Systems’ın GF Waga MultiJoint ürünleri, GF PE Boru ve ek parçaları, PVC-ABS, PPH ve PB boru ve ek parçaları ile Non-Destructive Testing hakkında detaylı bilgiler verildi.