Baymak'ın teknoloji çözüm ortağı DAB firmasının Fekabox ve Fekafos atık su terfi istasyonları hem kaliteli hem kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlandı. Alternatifli giriş çıkış bağlantıları ve bu noktalara işaretlenen semboloji sayesinde, Fekabox ve Fekafos kullanım kolaylığı sağlıyor. Tüm bağlantı noktalarında koku ve hijyen koşullarını karşılayacak sızdırmazlık ekipmanları bulunuyor.
Fekabox ve Fekafos atık su terfi istasyonları ortalama 8 mm kalınlığında geri dönüştürülebilir polietilen malzemeden üretildiği için düşük taşıma ve kurulum maliyetlerine sahip. Koku problemine yol açmayan istasyonlar korozyon ve mekanik yorulmaya karşı da dayanıklı. 

DÜŞÜK ENERJİ TÜKETİMİ

Baymak güvencesiyle sunulan atık su terfi istasyonları; Fekabox 110, 200, Fekafos 280, 280 Double, 550 Double, 1200, 1700, 2200 ve 3600 modelleri ile geniş bir yelpazeye sahip. İstasyonlar ihtiyaç duyulabilecek aksesuarlar ile beraber tedarik ediliyor, ayrıca uygun pompalar ve pano uygulama seçilip cihaza ekleniyor. Baymak bu sayede kullanıcılara esnek bir sistem ve uygulama alanı sunuyor. Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, Fekabox ve Fekafos ürünleri ile sunduğu verimlilik, düşük enerji tüketimi, bakım maliyeti, kolay kurulum ve uygulama, korozyonun tamamen engellenmesi, işçi sağlığı ve yaygın servis ağı gibi avantajlarla sektörde fark yaratmayı sürdürüyor.