Endüstriyel modüler yapı üretimi gerçekleştiren Monte Grup, geniş ürün gamı ile farklı alanlarda ihtiyaçlara cevap veriyor. Marka atık konteyneri ile, sanayi tesislerinde üretim sonucu ortaya çıkan atıkların, geri dönüşüm tesislerine gönderilmeden önce geçici depolanmasını sağlayarak çevre ve insan sağlığına katkı sağlıyor. 

ATIK DEPOLAMA KONTEYNERİ TESİSLERİN İHTİYACINA CEVAP VERİYOR

Fabrika, sanayi tesisi, hastane gibi birçok farklı alanda kullanılan atık konteynerinin en önemli özelliklerinden biri yangına dayanıklı olması. Monte Grup atık konteynerı, kullanılacak projenin niteliğine göre elektrik tesisatı, havalandırma tesisatı, sızıntı toplama havuzu ve tahliye musluğu, ex-proof armatür ve yangına dayanıklı kapı gibi opsiyonel detaylarla tasarlanarak kullanıma hazır olarak teslim ediyor. Firma tehlikeli atık deposu, tehlikesiz atık deposu, kimyasal atık deposu, tıbbi atık deposu, kontamine atık deposu, ambalaj atık deposu, atık yağ/boya/varil deposu, akü/batarya/pil atık deposu, kağıt/plastik/metal/cam atık deposu, yanıcı/parlayıcı/patlayıcı atık deposu, üstübü/yağlı boyalı bez/fırça atık deposu, sıvı tahliye musluklu atık deposu, fabrika/tesis atık deposu, endüstriyel atık deposu ve geçici atık deposu üretimiyle müşterilerine hizmet veriyor. 

Monte Grup, Sıfır Atık Projesi kapsamında daha temiz bir çevre hedefine atık depolama konteyneri üretimi ile katkı sağlıyor. Monte Grup'un müşterilerine sunduğu diğer ürünler şu şekilde: Şantiye Konteyneri (Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası vb.), WC-Duş Konteyneri (Standart, modern vb.), Güvenlik-Bekçi Konteyneri (Bekçi Kulübesi, güvenlik noktası, karşılama kabini vb.),  Cafe Büfe Konteyneri (Kafeterya, kiosk, satış noktası vb.), Metropol Konteyneri (Satış ofisi, güvenlik kulübesi, taksi durağı, çalışma ofisi vb.), Yaşam Konteyneri (Konteyner Ev, bağ-bahçe konteyneri, sosyal tesis, otel, villa vb.), Iso Yük Konteyneri (20 feet, 40 feet, High Cube, Open Top vb.), Özel Üretim Konteyner (Standart dışı, özel tasarım ve üretim gerektiren tümü).