Havuz sektörünün tecrübeli ismi Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti. yurt içinde gösterdiği başarıyı yurt dışına da taşımaya devam ediyor. Azerbeycan, Rusya, Cezayir gibi birçok ülkede yer alan projelere havuz çalışmalarıyla hizmet veren marka bu başarısını her geçen gün pekiştiriyor. Firmanın tercih edildiği projelerden biri de Tacikistan Duşanbe’de AB İnşaat’ın hayata geçirdiği kapalı spor komleksi. Firma burada farklı kullanım amaçlarına hizmet edecek birçok havuza imza attı. 

FINA NORMLARINA UYGUN YÜZME HAVUZLARINA İMZA ATIYOR

Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti. burada kapalı spor komleksi içinde FINA normlarına uygun -25.00 x52.00mt.olimpik yüzme havuzu, 25.00x20,00 atlama havuzu, dinlenme havuzu ve çocuk havuzunun filtrasyon, dezenfeksiyon, bulkhead, Air Spager (Taban Hava Sistemi), Surface Moviment  (Yüzey Hareket Sistemi) ile olimpik aksesuarların sağlanması ve sıva, izolasyon ve seramik kaplama ince inşaat işlerini gerçekleştirdi. 
Temelleri 1986 yılında atılan Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti. uzun yıllara dayanan tecrübesi, profesyonel kadrosu, iş disiplini ve  kaliteli çözümleri ile projede kullanıcıların sağlıklı, güvenilir ve konforlu bir havuzlarda yüzebilmelerine imkan tanıdı. 

Yüzme havuzlarının insan sağlığı üzerindeki etkisinin bilicinde olarak, ulusal ve uluslararası standartları esas alarak taviz vermeden çalışmalarını sürdüren marka yüzme havuzları ve süs havuzları iki ana kalemde hizmet veriyor. Kuruluşundan itibaren yurt dışında Türk ve yabancı müteahhitlerin yaptığı önemli projelerde çözüm ortağı olan Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti.’nin yurt dışında yaptığı işler daha çok spor komplekslerinde bulunan olimpik boyutlarda ve FINA normlarına uygun havuzların kaba inşaat işleri haricindeki tüm işlerini kapsıyor.