Havuz sektöründe ismini kalitesi ile duyuran Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti. yurt içinde gösterdiği başarıyı yurt dışına da taşımaya devam ediyor. Azerbeycan, Rusya, Tacikistan gibi birçok ülkede yer alan projelere havuz çalışmalarıyla hizmet veren marka bu başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Firmanın çözüm sunduğu projelerden biri de Cezayir’de Kayı İnşaat’ın çalışmalarını yürüttüğü hastane binası. 

Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Cezayir’de Kayı İnşaat’ın çalışmalarını yürüttüğü hastane binasına rehabilitasyon terapi havuzu ve süs havuzları ile hizmet verdi. Ruh ve beden sağlığına iyi gelen yüzme havuzları, Artes’in kalitesi ve tecrübesi ile çok daha konforlu ve güvenli bir kullanım alanına ulaşıyor. Firma proje kapsamında aynı zaman süs havuzları da gerçekleştirerek, projeye tasarım açısından da görsel değer katacak bir işe imza attı. 

Temelleri 1986 yılında atılan Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti. uzun yıllara dayanan tecrübesi, profesyonel kadrosu, iş disiplini ve  kaliteli çözümleri ile projede kullanıcıların sağlıklı, güvenilir ve konforlu bir havuzlarda yüzebilmelerine imkan tanıdı. 
Yüzme havuzlarının insan sağlığı üzerindeki etkisinin bilicinde olarak, ulusal ve uluslararası standartları esas alarak taviz vermeden çalışmalarını sürdüren marka yüzme havuzları ve süs havuzları iki ana kalemde hizmet veriyor. Bugüne kadar yurt dışında Türk ve yabancı müteahhitlerin yaptığı birçok önemli projede çözüm ortağı olan Artes Havuzculuk ve Arıtma Tes. San. Tic. Ltd. Şti.’nin yurt dışında yaptığı işler daha çok spor komplekslerinde bulunan olimpik boyutlarda ve FINA normlarına uygun havuzların kaba inşaat işleri haricindeki tüm işlerini kapsıyor.