Artema'nın mutfakta hayatı kolaylaştıran el duşlu eviye bataryalarından Maestro Pull-out, sürdürülebilirliğin daha da önem kazandığı günümüzde yüzde 50 su tasarrufu ile önemli bir katkı sağlıyor. 

SEBZE-MEYVELERİN YIKANMASINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Maestro Pull-out, döner borulu bataryanın el yakmayan hareketli el duşu, tencere ve tepsi gibi büyük parçaları yıkamada kolaylık sağlıyor. Sprey modu ise, çilek gibi narin meyvelerin ya da marul gibi katmanlı sebzelerin yıkanmasını kolaylaştırıyor.

ZAMANDAN DA TASARRUFA İMKAN VERİYOR

Söz konusu ürün, su ve havayı ideal oranlarda karıştıran perlatörü sayesinde verimden taviz vermeden sudan yüzde 50 oranında tasarruf sağlanmasına olanak tanıyor. İlave bir aparata ihtiyaç duymayan montajı ile de zamandan tasarruf ettiriyor.

Eviye bataryasının yandan kumanda kolu, duvara sıfır montajlarda bile sıcaklık ayarının sorunsuz yapılabilmesini mümkün hale getiriyor.
 

HONEYWELL KÜÇÜK VE ORTA İŞLETMELERE ÖZEL YENİ 10 ve 35 SERİSİ IP KAMERA SİSTEMLERİNİ TANITTI HONEYWELL KÜÇÜK VE ORTA İŞLETMELERE ÖZEL YENİ 10 ve 35 SERİSİ IP KAMERA SİSTEMLERİNİ TANITTI