Armada Groupe, Zorlu Center projesinde yer alan uyguladığı modern yöntemlerin detaylarını İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine anlattı. SUPPORT Yükseltilmiş Döşeme Sistemi’nin tanıtıldığı toplantıda mimar adaylarına,  rahat ve kolay uygulanabilir bu sistemin işten ve zamandan nasıl tasarruf sağladığına dikkat çekilerek uygulamalı olarak anlatıldı.

PEYZAJDA UYGULAMALI ANLATIM

Gelişim Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Doktora Öğretim Üyesi Pınar Kırkık Aydemir'in önceliğinde öğrencilerinin katılım sağladığı organizasyon üç saatlik bir sürede gerçekleşti. Öğretimdeki teorik bilginin pratikte anlatılmasının öğrencilerinin mesleki eğitimi için çok faydalı olduğunu belirten Aydemir, belli aralıklarda bir araya gelmenin önemli olduğunu ve gelecekorganizasyonlara da katılım sağlamak istediklerini açıkladı. Karaoğlu Peyzaj iştiraki ile gerçekleştirilen bilgilendirme programından memnuniyetini dile getiren mimar adayları, merak ettikleri konularda sorular sordu. 

SUPPORT Seviye Ayarlı Ayakların Türkiye’de ilk üreticisi olan Armada Groupe, bu sistemin sağladığı sayısız avantajlarla kamusal alanda olduğu kadar özel yapılarda ve büyük projelerde olduğu kadar orta ve küçük ölçekli projelerde de tercih edilmesine vesile olmuştur. Değişen dünyaya ayak uyduran ve yeni bir inşaat sisteminin doğmasını sağlayan ARMADA Groupe sistemin uygulama aşamalarını genç mimarlara aktarmayı toplumsal bir sorumluluk olarak görmektedir.