Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleştirilen inşaat sektörünün en önemli ve en büyük fuarlarından olan BAU 2019 Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarına, beşinci kez katılan ARMADA Groupe® SUPPORT®, SUPPORT ECO® ve SurPlot Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri ile ARMSTONE taş kaplama ve ARMWOOD ahşap kaplama ürünlerini sergiledi.

İNOVATİF ÜRÜNLERİ İLE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İki yılda bir düzenlenen ve 2 binden fazla firmayı ağırlayan 230 bine yakın profesyonel ziyaretçi sayısıyla Avrupa’nın en prestijli yapı ve inşaat fuarı BAU 2019’a katılan ARMADA Groupe® ,döşeme sistemleri ve peyzajda sert zemin çözümleri alanındaki inovatif ürünleri ile ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Sektörün önde gelen profesyonelleri ile buluşan ve inşaat sektörüne kazandırdığı birbirinden yenilikçi ürünleri ile bir kez daha dikkatleri üzerine çeken ARMADA Groupe® Yönetim Kurulu üyesi Sertaç Erdoğmuş, fuar ile ilgili olarak: “Fuarda standımız birçok ülkeden gelen sektör temsilcileri tarafından ziyaret edildi ve sektöre farklı pencereler açan inovatif ürünlerimiz büyük ilgi gördü. İş ortaklığının kurulması ve ticari bağlantıların sağlanması açısından BAU fuarının önemini bir kez daha belirtmek isterim.” şeklinde açıklamada bulundu.