Yapı ve sanayi sektörünün ihtiyaçlarına yüksek kalite standartlarında çözüm üreten Arfen Grup, prestijli projelerin en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor.
Arfen Grup’un tercih edildiği prestijli projelerden biri de şehrin en büyük yapıları arasında yer alan Mall of İstanbul. Arfen Grup bu önemli projeye ürün ve hizmet kalitesi ile uzun ömürlü bir çözüm sundu. 

HIZ KESİCİ ÖZELLİĞİNE SAHİP DİLATASYON PROFİLLERİ İLE GÜVENLİĞİ ARTTIRDI

Projenin tüm dilatasyon profillerini gerçekleştiren marka, projenin otopark bölgelerinin ana geçiş akslarına yoğun taşıt trafiğine uygun ve aynı zamanda hız kesici özelliğine sahip dilatasyon profilleri ile çözüm sundu. Otopark duvar ve tavanlarında ise tek taraftan montajlı kapak profilleri kullanılırken, AVM içi genel mekanlarda hareket kapasitesi yüksek sismik zemin profilleri, servis koridorlarında ise taşıt trafiğine uygun kaplama altı tamamen alüminyum profiller uygulandı. Arfen Grup tüm bu çalışmaları ile insan sirkülasyonun yoğun olduğu Mall of İstanbul’a uzun ömürlü ve güvenilir bir hizmet verdi. 

Temelleri 1999 yılında atılan Arfen Grup, kurulduğu günden bu güne yapı ve sanayi sektörünün ihtiyaçlarına yüksek kalite standartlarında çözüm üretmekte, sadece iç piyasada değil uluslararası pazarlarda da iş ortakları ile birlikte önemli başarılara imza atıyor. Bu başarısının altında "kalitede süreklilik ve müşteri odaklı yaklaşımı” ilke haline getiren ve bu çizgisinden taviz vermeyen şirket politikası yatmakta olan Arfen Grup’un bünyesinde standart profiller, doğrama profilleri, ayarlanabilir kapı kasaları, seramik giydirme cephe profilleri, menfez ve güneş kırıcılar, denizlik profilleri, cam baza sistemleri hizmeti veren Arfen Alüminyum; dilatasyon profilleri, duvar ve köşe koruma sistemleri, paspas sistemleri, dekorasyon profilleri üretimi yapan Arfen İnşaat ve köprü genleşme derzleri ve elastomerik mesnetler üreten Arfen Köprü markası yer almaktadır. Mevcut ürün gruplarının çeşitliliğini arttırarak alternatifli ürünler sunmaya devam eden Arfen Grup, Türkiye’de birçok yapı malzemesi grubunda ilk üretici olmanın gururunu yaşıyor. Marka bu özelliğini uzun yıllar sürdürmek için Ar-Ge çalışmalarını yapmaya devam ediyor.