Portisan İskele Kalıp, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve geniş ürün gamı ile farklı tipolojideki projelerin tercihi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar AVM’den konuta, alt yapıdan hastanelere kadar farklı tipolojideki birçok projede yer alan markanın en önemli projelerinden biri de Bursa Timsah Arena Stadyumu. 

HIZLI VE GÜVENLİ ÇÖZÜM

Portisan, dünyanın heyecan veren ilk 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Timsah Arena Stadyumu’nun yapımında kullanılmak üzere özel çözümler geliştirdi. Birçok özelliğiyle öne çıkan bu stadyumda Portisan’ın özel üretim endüstriyel kolon kalıpları başta olmak üzere H tipi Yük İskelesi, teleskobik direk sistemleri, güvenlik ağı sistemleri  ve döşeme sistemleri kullanıldı. Portisan yüksek kalitede ürettiği, standartlara uygun iskele öve kalıp sistemleri ile projede işçilerin güvenli ve hızlı çalışmasına olanak tanıdı. 
1977 yılında Burdur’un Bucak İlçesinde iskele ve kalıp imalatına başlayan Portisan İskele Kalıp, mühendislik birikimini ve deneyimlerini yenilikçi bir anlayışla birleştirerek ürün yelpazesini sürekli geliştiriyor. İleri düzey üretim teknolojileri kullanarak üretim yapan marka tam kapasite ile aylık 2000 ton iskele ve kalıp üretimi gerçekleştiriyor.