GCP UYGULAMALI TEKNOLOJİLERİ’NİN DÜNYADAKİ VE TÜRKİYE’DEKİ YAPILANMASI HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

GCP Uygulamalı Teknolojiler; yüksek performanslı su yalıtım ürünleri, çimento ve beton için katkı maddeleri, VERIFI® Transit Beton Yönetim Sistemi ve özel sistemler içeren inşaat ürünleri teknolojilerinin önde gelen global bir tedarikçisidir. GCP, zengin ve uzun bir geçmişe sahip, aynı zamanda da yeni bir şirkettir. 2016 yılında W.R. Grace halka açık iki bağımsız şirkete, Grace ve GCP Uygulamalı Teknolojiler olarak iki şirkete ayrıldı. Merkezi Cambridge, Massachusetts'te bulunan GCP Uygulamalı Teknolojiler, Türkiye pazarına ise 1986’dan beri hizmet vermekte olup, üretim ve yönetim tesisi İstanbul Tuzla’dadır. 50 yıldan fazla sektör tecrübesine; yeni ürün ve yeni ürün pazarı oluşturmada onlarca yıllık başarıya sahiptir.
İnşaat ürünlerimiz Los Angeles'taki Getty Center'dan Londra Metrosu'na, Hong Kong'daki Çin Banka Kulesi'nden İspanya'daki Guggenheim Müzesine kadar burada hepsini sayamayacağım birçok önemli yapıda kullanılmıştır. 

HANGİ ÜRÜN VE HİZMETLERİNİZLE İNŞAAT SEKTÖRÜNE HİZMET VERİYORSUNUZ?

GÜNDEMİNİZDE HANGİ ÇALIŞMALAR VAR? HEDEFLERİNİZİ, AJANDANIZI ÖĞRENEBİLİR MİYİZ?

Teknoloji, hizmet ve yenilik işimizin merkezinde, müşterilerimiz için değer katan farklılaştırılmış, birinci sınıf ürünler üretmek için araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Güçlü markalarımız ve hizmet verdiğimiz sektörlerin önde gelen şirketleriyle uzun süredir devam eden ilişkilerimizi, teknik uzmanlığımız ve sektör bilgimizle desteklemeye devam edeceğiz. Başarımızın temelinde formülasyon uzmanlığımız, teknik servisimiz, müşteri desteğimiz ve yenilikçiliğimiz üzerine kurduğumuz müşteri odaklılık yatıyor. Sürekli olarak yeni, teknik olarak farklılaştırılmış ürünler ve hizmetler sunarak, sunduğumuz hizmetleri geliştirmeye, yenilemeye devam edeceğiz. Araştırma ve geliştirmeye yatırım yapmaya devam ederek dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize sunduğumuz ürünlerimizi ve hizmetleri, inovasyon konusundaki itibarımızı sürdürerek güçlendireceğiz