Temelleri 2016 yılında atılan Dekson Dış Ticaret A.Ş. inşaat sektörünün ihtiyaçlarına kaliteli ürünleri ile cevap veriyor. Isomat Yapı Kimyasalları firmasının kristalize ürün grubunun Türkiye distribütörü olan Dekson Dış Ticaret A.Ş.’nin en önemli ürünlerinden biri Aquamat-Penetrate. 

Kristalize Sürme, çimento esaslı kristal yapılı su yalıtım harcı olan Aquamat-Penetrate, teknik özellikleri inşaatın farklı uygulama alanlarına avantaj sunuyor. 

SÜREKLİ KORUMA SAĞLIYOR

Beton kütlesine nüfuz ederek sızdırmazlık sağlayan çimento esaslı kristal yapılı su yalıtım harcı olan Aquamat-Penetrate’nin en önemli avantajlarından biri sürekli etkin kalması. Bu özelliğiyle Aquamat-Penetrate, yapıda suyun sebep olduğu her türlü zarara karşı sürekli koruma sağlıyor. Yapı sonrası dahi oluşan kılcal çatlakları kapatabilme özelliğiyle öne çıkan Aquamat-Penetrate, hem pozitif hem de negatif hidrostatik basınca dayanıklı olmasıyla da uygulandığı alanda uzun ömürlü çözüm sunuyor.  Bodrum katlarında, temelde, menhol ve su deposunda yalıtımı için uygulanan Aquamat-Penetrate, EN 1504-2 standardına göre beton yüzey koruma kaplaması sınıfında yer alıyor.