Ürün ve hizmet kalitesi ile müşterilerine katma değer sağlayan Isomat Yapı Kimyasalları’nın kristalize ürün grubunun Türkiye distribütörü olan Dekson Dış Ticaret A.Ş. yapının en büyük düşmanı olan korozyona karşı etkili çözüm sunuyor. 

SU VE NEM GEÇİŞİNİ ÖNLÜYOR

Markanın ürün gamında yer alan Aquamat Admix, özellikleri yapılara değer katıyor. Nitekim Aquamat Admix, beton içerisine karıştırılması ve betonun prizini almasının ardından yapı servis ömrü süresince aktif halde kalan mineraller içeriyor. Bu mineraller, herhangi bir su veya nem ile temas etmesi durumunda kristalleşerek beton içerisindeki kapiler boşluğu ve rötre çatlaklarını dolduruyor. Bu durumda su veya nem geçişini önlemekte olan Aquamat Admix, yapıyı korozyona karşı dirençli hale getiriyor. 

Aquamat Admix özellikle temel altı ve kör kalıp yöntemiyle yapılan perde duvar yalıtımlarında avantaj sunuyor. Ürün bu tarz yapım yöntemlerinde betonu su geçirimsiz hale getirerek riskleri minimize etmesinin yanı sıra beton imalatı ile aynı anda yalıtım imalatını da tamamlayarak zaman kazandırıyor.