Günümüzde mutfak, banyo gibi ıslak mekanlar da artık iç mekan tasarımına önemli verilen yaşam alanları arasında yer alıyor. Armatüründen seramiğine kadar her üründe fonksiyon kadar tasarım da önemli. Islak mekanlarından karakteristik bir stil yaratmak isteyenlere ise Cisa Armatür, geniş ürün gamı ile hizmet veriyor. Cisa Armatür, üretimini yaptığı Antik Serisi Lavabo ile ıslak mekanlara geçmiş zaman esintisi getiriyor.

HEM ESTETİK HEM İŞLEVSEL

Antik serisi lavabo armatürlerinin eskitme tarzı kaplama dedikleri özel bir işlem ile bu görüntüye kavuştuğunu belirten Cisa Armatür firma yetkilisi Cihad Uslu, ürünün eskitme tarzı mobilya ve ahşap ile kombinlenerek ortama şık bir hava kattığını vurguluyor. Uslu, bu ürünleri üzerindeki özel kaplama sebebiyle ortamdaki dayanıklılığı artırdıklarını dile getiriyor.

Cisa Armatür olarak 1987’den bu yana sektörde faaliyet gösterdiklerini belirten Cihad, sektöre pirinç lavabo sifonlar ve duş troblemleri üreterek çalışmalarına başladıklarını, sonrasında değişecek piyasa şartları ile armatür, musluk üretimine devam ettiklerini aktarıyor. İstanbul Karaköy’de 40 m’ başlayan serüvenlerinin bugün Gümüşova OSB/Düzce’de bulunan 8000 m’ kapalı alana sahip üretim tesislerinde devam ettiğini aktaran Cihad, “Şuan yeni üretim tesisimizde yeni eklenen makine ve teçhizatlar ile birlikte yüzde 70 kapasite ile çalışmaktayız. Gelen talepler doğrultusunda kapasitemizi artırabiliriz.” Diyor.