Türkiye’nin en önemli serbest bölgelerinden biri olan Antalya Serbest Bölgesi, ülkemizde kurulan ilk iki serbest bölgeden biri olma özelliğini taşıyor. 782 bin 482 metrelik karelik alana kurulu olan bölge ayrıca, Antalya-Kemer karayolu güzergahında, Antalya Limanı’nın hemen bitişinde, şehir merkezi ve havalimanına ulaşım kolaylığı ile de ön plana çıkıyor. 
1987 yılında hizmete giren ve işletmesi ASBAŞ (Antalya Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.) tarafından yürütülen ve tekstilden tarıma, kimyadan yat işletmeciliğine kadar 84 firmanın faaliyet gösterdiği bölgenin kanalizasyon, içmesuyu ve yangın hatları, gelişen şartları karşılamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla yenileniyor. Altyapı yenileme projesinde ise GF Hakan Plastik PE100 sistem çözümleri kullanılıyor.

PE100 SİSTEMİ KIRILMA VE BOZULMA RİSKİNİ EN AZA İNDİRİYOR

PE100 sistem çözümü, basınçlı içme suyu şebekesi, doğalgaz şebekesi, atık su deşarj ve atık su pompalama hatları, sulama sistemleri, denizaltı geçiş hatları ve derin deniz deşarjları, toprakaltı yangın söndürme sistemleri (hidrant hatları), soğutma suyu sistemleri, telekomünikasyon sistemleri ve madencilik gibi alanlarda kullanılabiliyor. 
Korozyona uğramayan, esnek, yüksek mukavemetli, kimyasallara dayanıklı yapısıyla PE100 sistemi, kırılma veya bozulma riskini en aza indirerek güvenilir çözümler sunuyor. GF Hakan Plastik markalı olarak d20 mm - d630 mm, GF marka olarak d20 mm -d2000 mm çap aralığında ürün gamına sahip olun sistem, birleştirme konusunda da uygulama kolaylığı sunuyor. 

YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR