Ankara’nın merkezinde, Emlak Konut güvencesi ve Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen, Merkez Ankara, tek parselde Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi olarak öne çıkıyor. Ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel gibi karma kullanımlı projesiyle fark yaratan Merkez Ankara’nın ofis etabı, dünyaca ünlü mimarların da imzasını taşıyor. New York merkezli Kohn Pedersen Fox (KPF) firmasının Londra ofisinde tasarlanan Merkez Ankara ofis etabı, bu yönüyle tasarımı çok yönlü avantajla buluşturuyor.

Ankara’nın en önemli akslarından Konya yolu üzerinde inşa edilen Merkez Ankara, Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'na ve metro istasyonlarına komşu konumda yer alarak, hem şehre hem de Türkiye’nin her yerine hızlı, kolay ve konforlu bir ulaşım imkanı da sunacak. Merkez Ankara projesi ile şehir merkezinin yeniden tanımlanması ve kent siluetinin fark edilir bir değişime uğraması planlanıyor.

Üretimine başlanan ilk günden itibaren kaliteli üretim anlayışı ve üstün performans özellikleri ile tercih nedeni olan Bonus Taş Yünü, çok sayıda prestijli projenin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. 10 yıllık üretim tecrübesi, kaliteli üretim ekipmanları, alanında uzman mühendis kadrosu ile yüksek standartlarda ürünleriyle projelerin çözüm ortağı olan Bonus Taş Yünü, üstün yalıtım performansı ile göz dolduruyor. Türkiye’nin başkentinde yükselen bu önemli ve prestijli projenin cepheleri Bonus Taş Yünü ile yalıtılıyor. Yalıtım malzemesinin türü kadar kullanılan kalınlığın da önem arz ettiği günümüzde, detaylara göre 4 cm’den 8 cm’e kadar değişen kalınlıklarda toplamda 62.000 m2 Bonus Taş Yünü Premium F 150 ve 6 cm’lik toplam 7.850 m2 Gold Black 90 ürünleri tercih edildi. Mantolamada düşük ısıl iletkenlik ve yüksek mukavemet özellikleri ile diğer ürünlere göre öne çıkan Bonus Taş Yünü Premium F serisi ile birlikte giydirme cepheler için mükemmel çözümler sunan Bonus Taş Yünü Gold serisi, Merkez Ankara projesinin tasarruf ve konforunu sağlıyor. Kalın yalıtım sayesinde performansını katlayan Bonus Taş Yünü, enerji tasarrufunu artırarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına da destek sağlıyor.

DÜŞÜK ISIL İLETKENLİK, BİNA ÖMRÜ BOYUNCA MÜKEMMEL PERFORMANS

Bonus Taş Yünü kullanılacağı detay ve alana göre değişen yoğunluk ve kalınlık özellikleri ile geniş ürün çeşitliliği sunuyor. 0,033 W/mK gibi oldukça düşük ısıl iletkenlik katsayısı, çeşitli yoğunluk ve kalınlıkları ile mükemmel yalıtım sağlayan Bonus Taş Yünü, tozuma yapmama özelliği ile kullanıcı ve uygulayıcı dostu olmasının yanı sıra enerji verimliliğini de garanti ediyor. 

ISI, SES VE YANGIN YALITIMINDA İYİSİ: BONUS TAŞ YÜNÜ

2012 yılından bugüne milyonlarca metrekare kullanımı ile ülkemizin ısı, ses ve yangın yalıtımı alanındaki lider markalarından olan Bonus Taş Yünü, yarım asırlık sanayicilik tecrübesi ve yalıtım sektöründe 19 yıla yaklaşan üretici kimliğine sahip Eryap Grup’un Sakarya/Hendek’teki yüzde 100 Türk sermayeli ve yüksek teknolojiye sahip tesislerinde üretiliyor. Yurt içindeki kullanımının yanı sıra çeşitli ülkelere ihraç edilen Bonus Taş Yünü, AB normlarına uygunluk anlamına gelen CE standartlarına sahip olarak yalıtımın “iyisini” sunuyor.