1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Ankara Havuz Havuz İmalatları ve Havuz Malzemeleri firması, sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. İlk kurulduğu yıllarda çevre ve peyzaj alanında çalışmalar yapan marka, 2005 yılı itibari ile süs ve yüzme havuz imalatları, malzemeleri ve bakımları konusunda faaliyetlerini yoğunlaştırarak bu alanda önemli çalışmalara imza atmış. 

HAVUZ PROJELERİNDE KALİTELİ ÇÖZÜM

En doğru, kaliteli ürün ve hizmeti müşterilerinin kullanımına sunmaya odaklanan Ankara Havuz, sektöründe gelişen teknolojiyi yakından takip eden isimler arasında. Yüzme havuzu imalatları ve malzeme satışı, su perdeleri camlı ve misinalı, fıskiyeli süs havuzu imalatları, portatif süs havuzu imalatları, yapay ve doğal kaya şelale imalatları, fıskiye ve nozul imalatları, LED aydınlatma imalatları, havuz kenarı kompozit dekc kaplama, motor ve pompa grubu ürünleri ve havuz projesi çizimi ve danışmanlık hizmetleri ile geniş bir alanda çözüm sunuyor.  
Su perdeleri ile her mekana uygun çözümler sunan Ankara Havuz, bu çalışmalarıyla şehre dinamizm katıyor. Açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen su perdeleri, suyun ferahlatıcı yönünü mekana taşıyor.