Dünya standartlarına sahip iş iskelesinin kurulumu, satışı, kiralaması ve süpervizörlük alanında hizmet veren Anatek İskele, dev projelerin en önemli çözüm ortakları arasında. Enerji santrali, rafineri gibi endüstriyel tesislerin yanı sıra havaalanı, stadyum, AVM, konut projelerinin yapımında ya da onarımında iskele sistemleri ile çözüm sunan marka, Yeni İstanbul Havalimanı’nda da tercih edildi.

İŞ YAPIM SÜRECİNİ HAZILANDIRDI

Türkiye’nin en büyük projelerinden, ulaşım ağında önemli bir konumda bulunan İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatı sırasında sundukları çözüm hakkında bilgi veren Anatek İskele Genel Müdürü T. Tolga Üstün, “İstanbul Havalimanı’nın inşaatı projesi kapsamında sunduğumuz önemli bir çözüm, 16 metrelik açıklığı ayak kullanmadan geçmek olmuştur. Bu sayede hem yerdeki ekip hem de iskele üzerinde tavan kaplama ekibi aynı anda çalışma fırsatı bulmuş, bu da işin tamamlanma süresini kısaltmıştır.” dedi. Üstün, dünya çapında önemli olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın en erken ve verimli biçimde tamamlanmasında küçük de olsa bir katkıda bulunmalarının kendileri için gurur ve motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.
 
Anatek İskele olarak müşterilerine en doğru çözümü sunmaya odaklandıklarını ifade eden Üstün, sözlerini şu şekildi sürdürdü:
“İş tarzımız genelde iş sahasına malzeme ve personelimiz ile işin başında mobilize olup, proje sonuna kadar sahada kalmak şeklindedir. Dolayısıyla sahada işin kotarılması ve bir sonraki aşamanın planlanmasında ana kollardan biri olan iskele aktivitesinin her daim temsili ve yönetimi müşteri ile sürekli ve yerinde iletişim halinde sağlanmaktadır. Bu da sahadaki gelişmeler doğrultusunda işe anında müdahaleyle müşterilerimize daha planlı ve hızlı iş yapma fırsatı sunmaktadır.”