Tamamen paslanmaz iç yüzey ve montajdan önce boyanan dış yüzeylere sahip olan sistemin bu özelliği korozyon riskini ortadan kaldırmaktadır. Kolay erişilebilirlik ve korozyon deneyimi maksimum seviyede olan komponentlere sahip olan Aldamed, hijyenin önemli olduğuameliyathane iklimlendirmesinde ideal çözümler sunuyor. 

ENERJİ TÜKETİMİNİ EN DÜŞÜK SEVİYEDE TUTUYOR

Besleme tarafında iki kademe filtrasyonu Hepa kutularından önce havanın EN 779 standardına göre F9 sınıfında filtrelenmesini sağlayarak verimliliği arttırıyor.Isıtma ve DX eşanjörünüyle birlikte elektrikli ısıtıcı ve buharlı nemlendiricileriyle farklı ameliyat tiplerine göre değişen sıcaklık ve nem değerlerine hassas bir şekilde ulaşarak avantaj sunuyor. Tak-çalıştır özelliğiyle kullanımı oldukça kolay olan Aldamed cihazları, otomatik kontrol panosu sayesinde bina otomasyon sistemlerine kolaylıkla adapte edilebiliyor.

FARKLI AMLEİYATHANE TİPLERİNE GÖRE DEĞİŞEN SICAKLIK DEĞERLERİ 

EC motorlu plug fanlara sahip olan Aldamed cihazı 2500-7500 m3/h aralığında hava debisi sağlayabilen modellerinde enerji tüketimini en düşük seviyede tutmasıyla da öne çıkıyor. Mikro prosesör kontrolünün sağaldığı avantajla filtreleri kirlendikçe devrinin artırarak nominal debi ve basıncının sağladığı sistem, yüzde 100 taze havalı ve plakalı ısı geri kazanımlı modelleri ile yüzde 67 ve üzerinde ısı geri kazanımına ulaşambilmektedir. Entegre soğutma devresi sayesinde dış ünite gereksinimi olmadan doğrudan çalıştırılabilen modelleriyle fark yaratmakta olan Aldamed, düşük sıcaklıktaki mahal dönüş havasının kondenser üzerinden egzozu, kondensasyon derecesini aşağıya çekerek maksimum kompresör verimini sağlamaktadır. 

Konutsal olmayan havalandırma cihazlarını da kapsamakta olan ErP Ecodesign AB Direktifi 2018 kriterlerini fazlasıyla karşılayan Aldamed, komisyonun belirlediği ErP 2018 maksimum limit değerlerinin baz alındığında (SFPinternal limit 2018=939 [w/(m3/s)] Aldağ cihazo SFPint. cihaz=602[w/(m3/s)] değerlerin yüzde 39.5 altında ve 337 w/s tasarruf sağlanarak önemli bir başarı elde edilmiştir: