Alüminyum sektörünün güçlü isimleri arasında yer alan Yavuzlar Alüminyum, Gebze’de yer alan fabrikasında üretimini yaptığı alüminyum profiller ile farklı sektörlerin ihtiyacına cevap veriyor. Özellikle inşaat sektöründe dış cephe giydirme, iç bölme, mimari sistemler, küpeşte gibi eloksal kaplamaların kullanıldığı alanlarda daha güçlü ve hızlı bir şekilde hizmet verebilen marka, alüminyum profilin tüm üretim aşamalarını gerçekleştiren entegre bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Yavuzlar Alüminyum’un inşaat sektörüne sunduğu en önemli çözümlerden biri de gölgelendirme sistemleri.

Müşteri memnuniyetine önem veren Yavuzlar Alüminyum, fabrikasında üretimini yaptığı alüminyum profilleri ile gölgelendirme sistemleri üretimi yapan firmalara kaliteli çözüm sunuyor. 
Gölgelendirme sistemleri olarak da adlandırılan bu pazara yönelik çözümleri hakkında bilgi veren Yavuzlar Alüminyum Genel Müdür Yardımcısı Nusret Yavuz, bu alanda da son birkaç yıldır gayet iyi çalıştıklarını açıklıyor. Özellikle kapalı alanlarda sigara kullanımının yasaklanmasıyla son yıllarda bu sistemlere olan talebin arttığını açıklayan Yavuz; kafe, restoran, ofis hatta evlerde dahi açılır kapanır sistemlerin kullanılmaya başlandığına dikkat ederek alüminyum profillerin kullanıldığı gölgelendirme sistemleri sektörüne fabrikaların hatları doğrultusunda çözüm sunduklarını aktarıyor. Yavuz, bu alandaki ürün gamlarını her geçen gün geliştirerek müşterilerine daha iyi hizmet vermeye çalıştıklarını açıklıyor.