2012 yılında Samandıra’da kurulan Aydınlar Alüminyum, sektörün tecrübeli isimleri arasında yer alıyor. İşlerine olan saygı ve müşterilerine olan hassas iş anlayışlarıyla bugünkü başarılarına ulaştıklarını belirten Aydınlar Alüminyum Yöneticisi Fatih Aydın, her müşterinin ve de her projenin önemle üstünde durmaları ve kaliteli hizmet sunmalarının kendilerine hep başarıyı getirdiğini belirterek “Müşteri memnuniyeti, kaliteli ve ilkeli çalışmalar, projeye özel dizayn ve çözümler, ekonomik tasarımlar ve ekonomik maliyetlerimiz başarımızın temel ilkelerinden bazılarıdır. Yıllık kapasitemiz 16.000 metrekaredir. İşe göre yeni yatırımlar da yapıyoruz. 1000 metrekare mevcut atölyemiz ve 300 metrekare bir depomuz var. Bir atölyede olması gereken tüm makina ekipmanlara sahibiz.” diyor.

PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ

Alüminyum giydirme cephe, yalıtımlı-yalıtımsız kapı pencere sürme sistemleri, güneş kırıcılar, fotoselli kapılar, otomatik kayar katlanır panjur sistemleri, kompozit panel, kompak laminant, seramik cephe, yerli ve ithal ürünlerle müşterilerine çözüm sunduklarını dile getiren Aydın, alüminyum sistemlerinin özelliklerini artık kullanıcıların ve mimari ofislerin belirlediğini kaydederek bütçeye göre çözümler sunduklarını, yalıtımlı cephe sistemler, konfor ve yüksek yalıtımlı camlarla birlikte ısı yalıtım değeri yüksek olan ürünler tercih edildiğini aktarıyor. Gelecek yıllarda enerji maliyetleri çok daha yükseleceği ve enerji sıkıntısı yaşanacağından dolayı cephelerin artık daha üst yalıtımı olan ürünlerle çözüldüğüne dikkat çeken Aydın, çalışmalarıyla bu konuda müşterilerine fayda sağladıklarının altını çiziyor. 
Bugüne kadar birçok önemli projeye hizmet verdiklerini dile getiren Aydın Irmak Metal –Ümraniye, Okyanus Fly Spor Kompleksi, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Raftürk, Güzel Yurt Kültür Merkezi, Tuzla Deri Sanayi Muzayide Salonu, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi gibi projeler referansları arasında yer aldığını, mevcut durumu koruyarak daha nitelikli projelerin çözüm ortağı olmayı ve ihracata ağırlık vermeyi hedeflediklerini vurguluyor.