Sektörde yenilikçi ürünleri kullanıcılarına sunmayı ilke edinmiş olan Sistem, dünya çapında alüminyum sektörünün temsilcilerinin en önemli buluşma noktası olan Aluminium 2018 Fuarı’nda geniş bir stand ile yer alacak.

Sistem Alüminyum’un tanıtacağı ürünleri arasında, yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda ürettiği A2 sınıfı alüminyum kompozitpanelleriön planda bulunacak. Yeni projeleri için değişik doku ve desen arayanlara hitab eden Corten Steel, texture boyalı dokulu ve farklı ahşap dokulu Alutech Bond kompozit panelleri sergileyecek. Euramax ve Assan tarafından tedariki sağlanan prizmatik, 3 boyutlu özel tasarım renklere sahip levhalar kullanarak imal edilen yeni Alutech Bond alüminyum kompozit panelserileri de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Doğal görünümü ve dokunuşta yarattığı doğal hissiyat sayesinde mimarlar ve son kullanıcılar tarafından yoğun talep gören; ahşap görünümlü ve dokulu Cotta sistemleri de fuarda Sistem’in sergileyeceği mimari cephe alternatifleri arasında olacak.

Alutech System Series markalı Alüminyum Ekstrüzyon Profiller segmentinde ise: Paralel açılır kanata sahip cepheler, kaldır sür sürme sistemleri, kayar katlanır doğrama sistemleri ve Avrupa pazarı için geliştirilmiş, yüksek yalıtımlı pencere kapı sistemleri de bu fuarda öne çıkarılan Sistem ürünleri olacak.

Sistem Alüminyum’un güncel mimari trendler doğrultusunda geliştirdiği; gün ışığının uzun süre kullanımını sağlayan, kapalı alanları açık alana dönüştürebilen ve ısıtma ve soğutma giderlerini azaltan kapı, pencere ve cephe sistemlerinin yanı sıra, yüksek enerji tasarruflu ısıcam balkon sistemleri de sergi alanında bulunacak.

Mekanlarda şık ve kullanışlı iç mimari uygulamalar yapmayı sağlayan ‘ofis bölme sistemleri’ de Sistem Alüminyum ziyaretçilerinin ilgisine sunulacak. Sistem Alüminyum, Aluminium 2018 Fuarı’nda, 13. salonun P30 nolu standında yer alacak.