Kaliteli ürün ve hizmet kalitesiyle alüminyum sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Alufour Systems, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da ziyaretçilerini ağırladı. 

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise beş büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde sektörün önde gelen markalarını bir araya getirdi. 18-22 Haziran tarihlerinde gerçekleşen fuarın katılımcıları arasında Alufour Systems de yer aldı. Fuarda yer alan standında yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırlayan marka, sistemlerini burada tanıttı. 

Geniş ürün gamı ve kalitesiyle bugüne kadar birçok prestijli projede tercih edilen Alufour Systems’ın fuardaki sistemleri yoğun ilgi gördü. İşlevselliğinin yanı sıra tasarımıyla fark yaratan Alufour Systems ürünleri, birçok prestijli proje tarafından tercih ediliyor. Bu projeler arasında yeni İstanbul Havalima’nı da yer alıyor.