Sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Obal Alüminyum, Alufour Systems markası ile 29 Ekim’de ilk fazı hava trafiğine açılan dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalima’nında tercih edildi.
İstanbul Havalimanı’nın dünyanın en büyük havalimanları arasında yer aldığını belirten Alufour Systems Satış Direktörü Abdullah Kara, projenin tasarımıyla da öne çıktığını ifade ediyor.

“ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI’NA DEĞER KATTIK”

Bu önemli projenin farklı kısımlarına Alufour Systems olarak geniş ürün gamlarıyla çözüm sunduklarını açıklayan Kara, ürün ve hizmet kaliteleriyle  projeye değer kattıklarını vurgulayarak projede kullanılan ürünleri hakkında şunları söylüyor:
“AY-55 Yalıtımlı Sistem Serisi Destek Binaları (kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları doğramaları). AS-55 Yalıtımsız Sistem Serisi Destek Binaları (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları doğramaları), Skylight Profili Destek Binaları (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları çatı ışıklıkları), Ofis Bölme Profili Destek Binaları (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları doğramaları), Korkuluk Profili (Alt bazalı sistemler ve alüminyum boru profili sistemler), Destek binaları  (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları korkulukları), Menfez Profili Destek Binaları (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları menfezleri), Obadoor Fotoselli Kapı Sistemleri Destek Binaları (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları kayar kapıları) ve Denizlik Profilleri Destek Binaları (Kargo bölgesi, bakım bölgesi ve utility center binaları doğrama denizlikleri).”

“MÜŞTERİLERİMİZİN TÜM TALEPLERİNE CEVAP VEREBİLİYORUZ”

Müşterilerin partnelerinden hızlı teslimat, ürün kalitesi, çözüm odaklı işbirliği ve teknik konularda hızlı geri dönüşü talep ettiğini ifade eden Kara, Alufour olarak müşterilerinin tüm bu taleplerine cevap verebildiklerini vurguluyor. Kara, bu yaklaşımlarının markalarının önemli projelerde de tercih edilmesini sağladığını aktarıyor.
Yeni sistemleri ile daha geniş bir pazara ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Kara,” Edirne’den Ardahan’a kadar tüm Türkiye’de sistemlerimizin farklı projelerde kullanılmasını amaçlıyoruz. Ayrıca yurt dışında da büyümek önceliğimiz.” diyor.