GF Hakan Plastik’intescilli markası DURAMAX Korugeboru sistemi,tüm yerüstü ve yeraltı boşaltma sistemleri, kanalizasyon sistemleri, endüstriyel atık su drenaj sistemleri, yağmur suyu tahliye sistemleri, vb. alanlarda kullanılabiliyor.

Duramax’ınçift katmanlı yapısı, sızdırmazlık; sağlam ve kırılmaz fiziksel özellikleri, dayanıklılık; atık sulardaki aşındırıcı kimyasallara karşı direnç özellikleri sunarak, suların güvenli şekilde transfer edilmesine imkan sunuyor. Aşınmalara karşı dayanıklılık gösteren sistem, PP malzemeden üretildiğinde 60-65 °Ckadar,HDPE malzemeden üretildiğinde 30-35 °C sıcaklıklara kadar sıvı transferine imkan tanıyor.150mm'den 1000mm'ye kadar muflu veya mufsuz borular ve ek parçalardan oluşan sistem, sızdırmazlık özelliği ile boru içindeki atık suların yer altı su kaynaklarına karışmasını önlüyor. Ayrıca geri dönüşebilir olma özelliği ile de çevre dostu bir ürün olduğunu kanıtlıyor.

GF Hakan Plastik’in yüksek yoğunluklu boru sistemi PE100 ise daha çok alt yapı basınçlı su hatlarında tercih edilen boru sistemi olarak öne çıkıyor. 


PE100 basınçlı içme suyu şebekesi, atık su deşarj ve atık su pompalama hatları, sulama sistemleri, denizaltı geçiş hatları ve derin deniz deşarjları, toprakaltı yangın söndürme sistemleri (Hidrant hatları), soğutma suyu sistemleri, telekomünikasyon sistemleri ve madencilikte kullanılabiliyor. 
Deprem bölgesinde bulunan bir ülke olan Türkiye için dayanıklılık, hassas konuların başında geliyor.  PE100 su taşıma sistemi, esnek yapısı sayesinde, yeraltı hareketlerinden etkilenme ve kırılma riski taşımıyor;yüksek darbe dayanımı ve çatlak yayılma direnci gösteriyor. Suyun temiz ve sağlıklı şekilde taşınması konusunda avantaj sağlıyor.d20 mm'den d630 mm çapa kadar üretilebilen PE100, elektro füzyon, alın ve soket kaynağı gibi kaynaklama metotları ile hızlı ve pratik bir şekilde birleştirilebiliyor.


GF Hakan Plastik:GeorgFischer, 1802 yılında kurulmuş İsviçre merkezli bir firmadır. 3 ana iş kolunda faaliyet göstermektedir: Boru sistemleri (GF PipingSystems), Otomotiv (GF Automotiv) ve Makine çözümleri (GF Machining Solutions). 32 ülkede 45 üretim tesisine ve yaklaşık 14.400 çalışana sahiptir. GF PipingSystems, plastik ve metalden yapılmış boru sistemleri konusunda dünyadaki lider kuruluşlardan biridir. GFPS, su ve gazın sanayi, kamu hizmetleri ve yapı teknolojisi içinde güvenli bir şekilde taşınması için sistem çözümleri ve yüksek kaliteli bileşenler üretmektedir. 3 ana gruba sahip GFPS, üst yapı, alt yapı ve endüstriyel alana yönelik ürünler sunmaktadır.  1965 yılında kurulan Hakan Plastik, yenilikçi yapısı ile plastik boru sistemleri alanında lider markalardan biridir. Türkiye’de sessiz boruyu ilk üreten firmadır.  2013 yılında gerçekleşen satın alma ile GF Hakan Plastik markası ile plastik boru sektöründe hem iç pazarda hem de ihracat alanında çalışmalarına devam etmektedir. Firma, sürdürdüğü başarılı çalışmalarla ISO 500 listesindeki yerini yukarılara taşımaktadır.