Alüminyum alanında uzman bir isim olan ALM Alüminyum Market A.Ş. Türkiye’nin alüminyum sektöründe marka olmuş firmaların ürünlerini, yeterli stok güvencesi ile bünyesinde bulunduruyor. 

Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ürünleri bilinçli mağazacılık anlayışı, ürün ve personel yapısı ile sunan ALM Alüminyum Market A.Ş. ürün yelpazesini de alüminyum ile ilgili sektörlerin taleplerine göre her geçen gün geliştiriyor. Ersaş Alüminyum, Sistem Alüminyum, Astaş, Alpsan Alüminyum Profil, Fabal Alüminyum, Jutesan Alüminyum Profil ve Yılmaz markalarının ürünlerini sunan ALM Alüminyum Market A.Ş. hızlı hizmetleri ile öne çıkıyor. 
 

OTOMATİK RAF SİSTEMİ İLE HIZLI ÇÖZÜM 

ALM Alüminyum Market A.Ş. gücünü, branşlaşmış sektörlerde kullanılan alüminyum profil, aksesuar ve teknik hırdavat stoğundan alır. Alüminyum sektöründe ürün çeşitliliği yüzey rengine de bağlı olması sebebi ile yüz binleri bulmaktadır. ALM Alüminyum Market A.Ş. bu bilinçten yola çıkarak oluşturmuş olduğu otomatik raf sistemi ile binlerce tonluk profil stoğunu, geniş taşıma filosu ile ana depodan marketlere hızlı bir şekilde ulaştırmaktadır.  

Alüminyum konusundaki teknik ekibi ile projelerinize çözüm sunan ALM Alüminyum Market A.Ş. yapılanmasını, tüketicisinin her noktada kolay  ulaşabilmesini sağlamak için yurt içinde 81 ilde ve yurt dışında belli ülkelerde franchising sistemi ile en az bir mağaza açarak büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir.
 
Kaliteli ürün ve çeşitleri ile; deneyimli satış personeli, hizmet hızı ve ekonomik fiyatları ile ALM Alüminyum Market A.Ş. yüzde 100 müşteri memnuniyeti prensibi ve siz müşterilerine hizmet vermek için her geçen gün müşterilerinden aldığı destek ile mağazacılık sektörüne yeni soluk getirmeye devam edecektir.