Su basınçlandırma alanında geniş ürün yelpazesiyle en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Alarko, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü, Tesisler ve İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevli teknik personele dalgıç pompa eğitimi verdi. 

Ankara Dalgıç Pompa Bölge Uzmanı Mustafa Talha Çiftçi tarafından organize edilen etkinliğe, Dalgıç Pompa Satış Müdürü Yüksel Pınar ve Ürün Müdürü Cüneyt Bulca katıldı. Eğitimde dalgıç pompaların seçiminde dikkat edilmesi gereken kriterler, ekonomik koşulların değerlendirilmesi, dalgıç pompalarda kullanılan malzemelerin özelikleri, uygulama örnekleri ve arıza nedenleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Daire Başkanı Veli Doğan, Şube Müdürü Sedat Özdemir, Elektrik Şube Müdürü Sezgin Elmas ve Kontrol Mühendisi Doğan Altın verilen eğitimin çok yararlı olduğunu dile getirerek katkılarından ötürü Alarko Carrier’a teşekkürlerini iletti. 

UZUN ÖMÜRLÜ ÇÖZÜM

Alarko Dalgıç Pompaları, kullanım ve içme suyu alanında her an kullanıma hazır, yatırımı kısa sürede geri ödeyen kesintisiz ve kişisel tek su kaynağı olarak öne çıkıyor. Endüstriyel tesislerde, proses ve kullanım suyu sağlanmasında, yüksek verimi ve uzun ömrü ile uygun bir yatırım olarak dikkat çekiyor.  Bahçecilik ve tarım alanında, küçük bir ev bahçesinden on binlerce dönüm tarım arazisinin sulanmasına bahçeseverler ve çiftçiler için güvenilir bir ürün olan dalgıç pompalar, üstün teknolojisi, ekonomikliği, sürekli ve kaliteli hizmeti imkânı ve yedek parçada hızlı temin sistemiyle rakiplerinden ayrışıyor