Temelleri 1985 yılında alüminyum doğrama imalatıyla Ankara’da atılan Akmanlar Alüminyum A.Ş., 1992 yılında Akmanlar Alüminyum Ltd. Şti unvanı ile İzmir’de doğrama imalatının yanı sıra alüminyum profil ve aksesuar satıcılığını yapmaya başladığı faaliyet alanını her geçen gün geliştirerek, bugün sektörün önemli bir temsilcisi olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ODAKLANIYOR

Alüminyum panjur sistemleri, alüminyum kapı pencere sistemleri, alüminyum cephe sistemleri, güvenlikli alüminyum dış kapılar, ahşap alüminyum kapı kasaları, kompozit levha, cnc kesim & ebatlama çalışmalarıyla müşterilerine çözüm sunan marka, elektrostatik toz boya tesisi ile 7000 m2 alanda hizmet veriyor. 
İstikrarlı büyüyen yapısı ve artan talepler doğrultusunda 2015 yılında alüminyum kapı pencere sistemleri, panjur sistemleri, güvenlikli alüminyum dış kapılarda ALUWAY markası ile ürünlerini tek bir çatı altında birleştiren firma; ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. Kompozit levha, alüminyum sistemleri, panjur sistemlerinde Türkiye ve Avrupa’nın lider markalarının temsilciliklerini üstlenerek kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti ve vermiş olduğu hizmet ile sektör liderliğini 27 yıldır koruyan firma, Ege bölgesinde 108 renk 40.000 m2 kompozit levha stoğu ile bölgenin en büyük deposu olarak satışlarını sürdürüyor. Kompozit levha da yapmış olduğu ebatlama ile de iş ortaklarına çözüm sunan firma bugün birçok prestijli projenin tercih ettiği bir marka. 

Alüminyum panjur sistemlerinde, aylık ortalama 3000 adet panjur imalat kapasitesine sahip Akmanlar Alüminyum, ALUWAY Panjur ve kepenk sistemleri markası ile kaliteli ve hızlı teslimat yapıyor. Firm satış ağını genişletmek, ürün çeşitliliğini artırmak adına 2016 yılında yeni fabrikasında günlük ortalama 10 ton boyama kapasitesi ile tam otomatik elektrostatik toz boya tesisini Ege bölgesine kazandırarak başarı grafiğini daha da artırdı.