Muhteşem bir doğaya, yılın yedi ayı sıcak iklime ve zengin bir tarihi mirasa sahip Akdeniz’de Mersin ve Antalya, en önemli yazlık kentleri oluştururken, Mersin’in Silifke, Taşucu ve Erdemli ilçeleri, önemli yazlık bölgeler olarak ön plana çıkıyor. Son dönemde yurt dışında yaşayan Türklerin yazlık alımlarında en çok tercih ettiği bölgelerden biri olan Mersin Erdemli mavi bayraklı plajları el değmemiş doğası ile dikkat çekiyor. Çocuklar için eğlence seçenekleri ve doğa sporları imkanları sunan bölge, özellikle ailelerden büyük ilgi görüyor.

Türkiye’nin en önemli yazlık bölgelerine ev sahipliği yapan Ege ve Akdeniz; yabancı turiste ve üst segmente, sadece seçkin müşterilere hizmet verecek şekilde rezerve edilmiş durumda. Ülkemizin en gözde yazlık bölgelerinden Mersin’deki Athena Premium ve Athena Residence’ı hayata geçiren Athena Yapı, kıyı şeridinin güzelliklerine yılın her dönemi ulaşım sağlıyor. Sahile konumlanmış projeyi en değerli kılan faktör, her katın deniz manzaralı olması ve arkasında büyüleyici bir yemyeşil manzara... Çocuklar için ise her iki projede birçok aktivite sunuluyor olması, ebeveynler için tercih sebebi.

İNŞAAT MALZEMESİ İHRACATI YENİ YILA DÜŞÜŞLE BAŞLADI İNŞAAT MALZEMESİ İHRACATI YENİ YILA DÜŞÜŞLE BAŞLADI

DENİZ, ORMAN VE TARİHİ YAPILAR BİR ARADA

Bölgenin doğal güzellikleri korunarak yapılaşma sürecinin kontrollü bir şekilde yönetildiği proje, ulaşabilir lüks bir yaşamın kapılarını aralıyor. Mersin’de yunusların, caretta carettaların ve kum zambaklarının bulunduğu, yemyeşil ormanlara ve tertemiz sahillere açıldığı bir bölge olan Erdemli-Ayaş’ta hayata geçen Athena Residence, orta segmente de hitap ediyor.  
129 adet 1+1, 43 adet 2+1 ve 2 adet 3+1 daire seçeneklerine sahip 174 rezidanstan oluşan Athena Residence, 24 kattan oluşuyor.  Her katta sakinlerine eşsiz bir deniz manzarası sunuyor.  Kızkalesi, Kanlı Divane, Cennet Cehennem Obrukları, Sebaste Antik Kenti ve Akkale’nin yakınında bulunan Athena Residence; Erdemli ilçe merkezine 20, Silifke ilçe merkezine 30 kilometre mesafede yer alıyor. Mersin kent merkezine ise 55 kilometre uzaklıkta olan yapının çevresinde önemli koylar ve plajlar yer alıyor. Akdeniz’in eşsiz deniz manzarası, orman ve tarihi su kemeri manzaraları ise bu güzel yaşam alanına eşlik ediyor.

SULTAN KOYU’NUN BENZERSİZ MANZARASI EŞLİĞİNDE YAŞAM

Akdeniz’in incisi Mersin’in Erdemli ilçesi’ndeki Sultankoyu bölgesinde yükselen Athena Premium, sakinlerine bulunduğu bölgenin tarihi ve doğal güzellikleri ile iç içe sakin bir yaşam deneyimi sunuyor. Sultan Koyu’nun eşsiz deniz manzarasına sahip Athena Premium, 103 adet 2+1, 47 adet 3+1, 2 adet 4+2 seçeneklerinden oluşan 152 daireye sahip ve 26 kattan oluşuyor.  İki adet yüzme havuzu, konforlu lobi alanı, Aquapark, çocuk oyun alanı, golf sahası, restaurant, sinema ve spor salonlarının yer aldığı Athena Premium, sunduğu sosyal imkanlarla sakinlerine mutlu bir yaşam vaat ediyor. Proje, Mersin’in en gözde doğal güzelliklerinden Sultan Koyu'na bir dakikalık bir yürüyüş mesafesinde bulunuyor.