BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İstanbul Boğazı'na ve kıyı şeridine hakim konumda yer alan MESA Çengelköy Bosphorus, Çengelköy’ün “En Değerlisi” olarak, bir İstanbul Klasiği özlemi çekenlerin beğenisine sunuluyor. Yatay mimarisi ve denizi içine alan butik daireleri ile MESA Çengelköy Bosphorus yeşil ve maviyi bir araya getiriyor. Arsa alanı 10 bin 493 metrekare olan ve dört bloktan oluşan proje, konut sahiplerine 7 bin 693 metrekarelik bir yeşil alan da sunuyor.

YÜKSEK TEKNOLOJİYE SAHİP FAN GRUPLARINI ÜRETECEK

Aironn A.Ş., MESA Çengelköy Bosphorus'un hem günlük havalandırma hem basınçlandırma, hem de yangın güvenlik çözümleri için yüksek teknolojiye sahip fan gruplarını üretecek. Galvaniz sac gövdeleri, tam sızdırmazlığı sağlayan bağlantı yöntemleri, yüksek enerji verimliliğine sahip motorları, düşük ses seviyeleri, Aironn markasını taşıyan fanların tercih sebepleri arasında yer alıyor. Aironn A.Ş.’nin bu proje için üreteceği tüm blok fanlar ve jetfan grupları, her biri şirketin Kartepe üretim tesisindeki laboratuvarlarında performans testlerinden geçirilerek teslim edilecek.